Nauja Išpardavimas! Automobilių Remontas Multi-funkcija 500mm Universalus Raktas Juodas Guminis Dirželis Reguliuojamas Veržliaraktis Už Bet kokios Formos Atidarytuvas Rankiniai Įrankiai

Automobilių Remontas Multi-funkcija 500mm Universalus Raktas Juodas Guminis Dirželis Reguliuojamas Veržliaraktis Už Bet kokios Formos Atidarytuvas Rankiniai Įrankiai

Nauja prekė

€6.58

-33%

€9.96

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: 18 universalus raktas, diržas raktas, bodi remontas, kniedės įrankiai, reguliuojamas galvos galinis raktas, gumos juostos veržliarakčio, stiprus rankiniai įrankiai, dirželis raktas, paslaugos rankiniai įrankiai, prisitaikyti galinis raktas.

Savybės ir specifikacijos

Produktas yra juoda, nes partijos, ne pilka.Prašome nepamiršti, atidžiai.

Dizainas: 500 mm multi peilis universalus raktas, juodos gumos juostos veržliarakčio už bet kokios formos butelio atidarytuvas priemonė, auto remonto įrankis.

Medžiaga: Guma

Dydis: apie 21 cm (sudedamas) /50.0 cm (išskleisti)

Specifikacijos: 2 ir 1 (diržas + raktas)

Produkto svoris: 131g

Savybės:

Gumos dirželis yra laisvi bet kokia forma, sugriežtinti arba palaikykite be lūžių.

Produktai apima:

1 gumos juosta su sukamuoju

Pakavimas:

Pakavimo nr.

Skelbimas:

1. dėvėti rankų akinius, naudojant rankinius įrankius, siekiant sumažinti traumų riziką.

2. laikyti atokiau nuo vaikų

Mokėjimo Mes remti visus šiuos Mokėjimo būdą,pavyzdžiui, vizos,Boleto, "Mastercard", Vakarų sąjunga,webmoney ir pan.Mokėjimas turi būti per 5 darbo dienas po užsakymo.Jei esate mokėjimo nepavyksta, patikrinkite, ar jūsų užsakymus, jei ji vis dar nėra išspręstas, prašome susisiekti su mumis.Prašome patikrinti, ar jūsų vardas(Ypač rusijos klientams), adresą ir telefono numerį prieš jums mokėti, kitaip jums bus ne gauti paketą.

Vežimas Ir Pristatymas

W e guaratee į laivą iš 48 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo,kol mes išsiųsti prekes mes jums atsiųsime žinutę www.parkavimodavikliai.lt.prašome patikrinti jį.M e paremti daugelis laivybos metodai.Paprastai, pakuočių atvyksta per 45 dienas.Sekti savo pakages, apsilankykite Šiltas patarimai: siekiant sumažinti svorį, todėl, kad kainos būtų pagrįstos, visi mūsų produktai kiek įmanoma nenaudoti išorinės pakuotės dėžutė, nebent keletą pažeidžiami naudoti produktus už pakuotę.

Grįžti&Grąžinti

I f nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis laiku.Aš f, jums reikia grąžinti, arba grąžinti, prašome susisiekti su mumis, mes susidoroti su jumis per 48 valandas.

Grįžtamasis ryšys Jei turite klausimų apie mūsų produktus,prašome nedvejodami susisiekite su mumis,mes stengiamės jums padėti.jūs patenkinti mūsų produktus,prašome palikti mums, 5-star atsiliepimus ir iki keletas nuotraukų iš mūsų produktų,ačiū.

Patvirtinimo MC0
Įrenginio Tipas 1PCS
kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Tipas Rankiniai Įrankiai
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Konservuoti arba bžūp dėl šeimos
Prekės Pavadinimas DTBird
Neto Svoris 128g/vnt
Pakuotė Ziplock Maišeliai ir Dėžutės Paketas
Savybės Daugiafunkcinis
Dirželio Ilgis 500mm
Modelio Numeris Automobilių Remonto Įrankiai
Medžiaga Guma+ Plastikas
Tepti. Tepalu Tepti.

Parašyti atsiliepimą

Automobilių Remontas Multi-funkcija 500mm Universalus Raktas Juodas Guminis Dirželis Reguliuojamas Veržliaraktis Už Bet kokios Formos Atidarytuvas Rankiniai Įrankiai

Automobilių Remontas Multi-funkcija 500mm Universalus Raktas Juodas Guminis Dirželis Reguliuojamas Veržliaraktis Už Bet kokios Formos Atidarytuvas Rankiniai Įrankiai

Susijusios