Nauja Išpardavimas! Už

Už "Land Rover"-2019 Range Rover sport HSE anglies pluošto Durų apdailos skydelis 4pcs

Nauja prekė

€39.34

-14%

€46.28

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: renge rover sport 2006, palangės land rover discovery, naujos land rover discovery, discovery3, range rover mygtuką anglies pluošto, land rover discovery raudona, puodą titano, pajero sport, mitsubishi pajero sport, land rover sport.

Už "Land Rover" 2014-2019 Range Rover sport HSE anglies pluošto Durų apdailos skydelis 4pcs Prašome palyginti prekę formą ir užtikrinti, kad ji būtų įdiegta į jūsų automobilį ir prieš perkant.Tinka Land Rover Range Rover sport HSE 2014-2019 Gamintojas:muchkey Būklė:Naujas Spalva: tas Pats kaip nuotraukoje parodyti Medžiaga:Aukštos Kokybės anglies pluošto Pagamintas pagal ISO 9001 priemonė užtikrinti geros kokybės.Garantija:1 metai Kaip naudoti: Lengvas įdiegimas,be jokių įrankių.Automobilių lipnia juosta pritvirtintas.1 žingsnis:prašome gera vieta ir įsitikinkite, kad nėra dulkių.2 žingsnis:pašalinti klijai atgal; 3 Žingsnis :šilumos klijai, karšto oro ginklą;(patarimas išleisti su pateikta juosta yra šiltas rankenos ir dangčių tai daro klijai ant daugiau juosta lipni ir jie liks amžinai!) 4 žingsnis:įdiekite produktus tinkamoje vietoje ,Nereikia plauti savo automobilį per 48 valandas.

Kai mano, kad bus išvežti?

Prašome atkreipti jūsų užsakymą

Lėšos į sąskaitą ( maždaug per 12 valandų)

Tada mes laivą iš visos prekės pagal užsakymą ne vieną kartą.

Grįžti ir Grąžinti:

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.parkavimodavikliai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Guaratee:

12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.parkavimodavikliai.lt

Atsiliepimai:

Ar galėtum mums duoti gerų atsiliepimų ir Visą 5 žvaigždučių apie apibūdinimas,pristatymo,bendravimo, jei jūs patenkinti.

Jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis iš KARTO,mes pasistengsime atsakyti kaip galima greičiau po to, kai mes jį perskaityti.

Jei prekė yra pažeista,neveikia ir negali būti naudojami gerai,prašom susisiekti su mumis vienu METU, tada mes grąžinsime jūsų mokėjimo arba išsiųsti naują, jei norite.

Dėkojame už jūsų, kad ir bendradarbiavimą su mūsų nuoširdus!

Specialios Funkcijos Apsaugos ir apdaila
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Medžiaga Anglies Pluošto
Prekės Svoris 0.4kg
Prekės Pavadinimas muchkey
Automobilio Modelis Už " Land Rover Range Rover sport HSE
Modelis, Metai 2014-2019
Modelio Pavadinimas 181845
Elemento Tipas Chromo Stilius

Parašyti atsiliepimą

Už

Už "Land Rover"-2019 Range Rover sport HSE anglies pluošto Durų apdailos skydelis 4pcs

Susijusios