Nauja Išpardavimas! Vyrų Masturbator Taurės Skaidri Vagina Dulkių Minkštas Kišenėje Pūlingas Taurės Varpos Stimuliatoriai Ištvermės Instruktorių Suaugusiųjų Sekso Žaislais Vyrams

Vyrų Masturbator Taurės Skaidri Vagina Dulkių Minkštas Kišenėje Pūlingas Taurės Varpos Stimuliatoriai Ištvermės Instruktorių Suaugusiųjų Sekso Žaislais Vyrams

Nauja prekė

€6.22

-34%

€9.56

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: mano sekso žaislai, vyrams sekso žaislas, makšties, sekso žaislas, vyrų masturbator gumos, medicininio silikono elektros masturbator, makšties dulkių siurblys, sex stroker, vyrų masturb, asilas makšties.

Produkto Pristatymas

Vyrų Masturbator Taurės Skaidri Vagina Dulkių Minkštas Kišenėje Pūlingas Taurės Varpos Stimuliatoriai Ištvermės Instruktorių Suaugusiųjų Sekso Žaislais Vyrams ⭐⭐⭐Patarimai: Prenumeruoti mūsų parduotuvėje, ir jūs turėsite galimybę gauti dovaną (Prašome palikti messgae mums po prenumeruoti mūsų parduotuvėje) Slaptumas Garantuotas: Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Siekiant išvengti gėdos ir apsaugoti privatumą, mūsų klientams, nėra jautrus žodyno ant produkto pakuotės.

Skaidrus Masturbacija Taurė

Dulkių Čiulpti G taško Sriegis Dalelių stimuliacija puikus sekso partneris

Gaminio Dydis

Yra du tipai, tipas A ir B tipo ⭐⭐⭐Prašome patvirtinkite reikiamą tipas, prieš pateikiant užsakymą Pastaba: dėl fizinio matavimo, ten bus klaidų dydį.Klaidos yra per 3 mm.

Du Skirtingus Įėjimus

G-spot Sriegis Dalelių Stimuliacija

Vandeniui Atsparus Dizainas

Po plovimo, tai kaip naujas ir gali būti naudojamas kelis kartus.

Švarus ir Minkštas

1. Ruožas atkūrimo yra geras 2. Ekstruzijos nesideformuoja

Dulkių Čiulpti

Kanalas bus plečiamas, kai patekti, ir oro taurės bus išleidžiamas per viršų oro duobė.Kai pasitraukė, viršutinis oro anga blokuojama ir viduje taurė yra neigiamas slėgis, valstybės ir taip sukurti siurbimo.

Saugos Medžiaga

Pagamintas iš aukštos klasės saugaus silikono Netoksiškas, bekvapis ir super minkštas

Naudojimo instrukcija

1. Nuplėšti išorinės pakuotės ir atidarykite dangtelį 2. Pridėti tepalas 3. Prijungti 4. Imti kūno želė 5. Švarus taurės ir kūno želė 6. Sausas ir vengti tiesioginių saulės spindulių

Valymo Instrukcija

1.Pašalinti koloidų po naudojimo. 2. Nuplaukite su vandeniu, pridėti dušo želė, ploviklių, dezinfekavimo priemonės ir kt. 3. Po valymo, įdėkite jį į vėdinamoje vietoje, sausa, ji natūraliai vengti tiesioginių saulės spindulių.

Diskretiška Pakuotė

Realios Nuotraukos

Apie Paketas

Mes naudojame nepermatomas pakuotes, nr. seksualus žodžiai, niekas nežinos kas yra viduje, mes apsaugoti savo produktą ir privatumo.

Apie Produktą

1.Visi produktai yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiunčiant. 2.Visi produktai yra pagaminti iš saugių medžiagų, 100% saugumo, nekenksmingas kūnui.(Produktas yra pagamintas iš silikono ir todėl gamina normalus silikono kvapas.Prašome nesijaudinkite, tai yra saugu.Ji yra rekomenduojama, kad jums išvalyti prieš naudojimą.Po vieną ar du valymus, kvapas palaipsniui išnyks.)

Apie Siuntos

Mes atsiųsime dėmesį, kad per vieną arba dvi darbo dienas.Pristatymo laikas gali skirtis, atsižvelgiant į įvairių šalių ir bus paveiktos oro sąlygų, valstybinės šventės ir t.t.Jei pavedimo nėra, gautos paskelbti laiku, prašome susisiekti su mumis.

Ką Reikėtų Daryti, Jei Susidurti Produktas Problema

Jei produktas sugadinta, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo laiką.Mes stengiamės išspręsti problemą ir stengtis suteikti 100% priimtino sprendimo.

Apie Darbo Laikas

Dėl laiko skirtumo, bus nedelsiant komunikacijos.Mūsų klientų aptarnavimo pasistengsime atsakyti jums pirmas kartas, kai matau jūsų žinutę.Prašome palaukti.

Apie Atsiliepimą

Mes elgiamės su mūsų klientais, kaip mūsų draugai.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums bus labai maloni patirtis perkant mūsų parduotuvėje.Jūsų parama mums yra labai svarbus.Jei esate patenkintas produktu, nepamirškite palikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimų.

Funkcijos 1 kišenėje pūlingas
Medžiaga Medicininio Silikono
Funkcijos 2 nekilnojamojo makšties
Modelio Numeris Skaidri Vagina
Prekės Pavadinimas gelugee
Elemento Tipas Masturbators
Kilmės KN(Kilmės)
Seksualinio Pobūdžio No
Nepadori Nuotrauka No
Dydis Male Masturbator Cup

Parašyti atsiliepimą

Vyrų Masturbator Taurės Skaidri Vagina Dulkių Minkštas Kišenėje Pūlingas Taurės Varpos Stimuliatoriai Ištvermės Instruktorių Suaugusiųjų Sekso Žaislais Vyrams

Vyrų Masturbator Taurės Skaidri Vagina Dulkių Minkštas Kišenėje Pūlingas Taurės Varpos Stimuliatoriai Ištvermės Instruktorių Suaugusiųjų Sekso Žaislais Vyrams

Susijusios