Nauja Išpardavimas! Naujas 3D mink blakstienas, didmeninė makiažas Spalvos natūralios blakstienos ilgos atskirų storas, pūkuotas dramos tūris minkštas netikrų blakstienų

Naujas 3D mink blakstienas, didmeninė makiažas Spalvos natūralios blakstienos ilgos atskirų storas, pūkuotas dramos tūris minkštas netikrų blakstienų

Nauja prekė

€3.16

-23%

€4.11

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: blakstienų juostelės, blakstienų pen, audinės blakstienų, 11mm blakstienų, cilius 3d, 5 poros netikrų blakstienų, riess, blakstienų plunksna, profesionalus individualus, blakstienų plovimo.

Iš viso 48 spalvų, kviečiame pirkti

Nėra spalvų nuorodos, jūs galite palikti pranešimą klientų aptarnavimo, galite pasirinkti spalvą užsakymą, mes išsiųsti pagal spalvą jūsų žinutę.Didmeninė kaina yra mažesnė.

Draugiškas patarimas, prieš pateikiant užsakymą:

1. Beautifuleyes parduotuvėje, šiuo metu siūlomos didelės vertės kuponus galite pasirinkti iš.Prašome rinkti kuponus prieš perkant. 2.Populiariausių stilių yra daug atsargų, avaliable 24-72hr iš laivo. 3. Įrašykite mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.taip pat VIP 2 procentų išskirtinis pasiūlymas.

3D Spalvų, prabangių audinių plaukų CM22

1.Geras blizgesio ir jaustis patogiai

2. Švelnumas yra arčiau realaus plaukų

3.Šaknis šlifavimo, realesnis

4. Geriau garbanoti ir sukurti spalvingi akis

5.Speciali minkšta nėra dirbtinių pluoštų

6. Lengvumas nėra našta, akių vokų.

7. ne lengvai deformuojasi, yra tvirti ir ilgaamžiai

Xinmeilin blakstienų privalumai:

1. Medžiaga: 100% natūralūs aukštos kokybės prabangūs audinės plaukų, aukštos kokybės audinės plaukų, rankų darbo, daugiau kaip 20 procesai gali padaryti kelis lygius skirtingomis kryptimis.Kiekvienas blakstienų yra įvairių kampas garbanoti, su tikra 3D efektas, blakstienos yra natūralus, tikroviškas, kryžius, tankus, banguotas, lengvas, minkštas, patogus ir natūralus curl yra arti realaus blakstienos.Nepatogus, trimatis jausmas yra geras.Įprasta mink plaukų negaliu padaryti.Įprasta mink plaukai yra šiek tiek sluoksnių, dviejų sluoksnių.

2.Gamybos procesas: prabangus rankų.Jokia cheminė sudėtis, hipoalerginės, be likučių, unikalus gamybos procesas daro blakstienos labiau atitinka kreivės akis ir curl, kad blakstienos.Kiekvienas blakstienų atidžiai kraštais.Dėvėti pobūdžio ir būti kaip šviesą, kaip oro.Blakstienos yra labiau rafinuotas.Tai yra rankų darbo blakstienų.Taigi kiekvienas blakstienų gali skirtis.Ne visai tas pats.Rankų darbo yra labiau realistiškas nei mašina padarė blakstienos, ir kiekviena pora blakstienos yra unikalus.Tai nėra kokybės klausimas.Jei negalite priimti.Prašome ne kainos pasiūlymą.labai ačiū!

3.Pagal paskirtį:Xinmeilin melagingą blakstienos yra lengviau pašalinti.Sumažinta galimybė klaidingai blakstienų deformacijos.Šviesos medvilnės kotelis gali turėti iki dvigubo vokų.Minkštas be suspaudimo vokų.Stiebas yra minkšti ir patogūs, ir ji neturi prilipti prie akies.Ji neturi kūno užsienio jausmas visą dieną.Lengvumas nėra našta, akių vokų.

Minkštas ir patogus, ne lengvai deformuojasi, tvirtas ir patvarus, jei tinkamai prižiūrimi, Xinmeilin gali pakartotinai 5-20 kartų už kiekvieną porą netikrų blakstienų.

Xinmeilin prabangūs audinės blakstienų identifikavimas

1.Artimųjų karšto vandens, Xinmeilin prabangūs audinės plaukai yra lengvai deformuojasi, ir reguliariai plaukų pluoštas nėra lengvai deformuojasi. 2.Ji sudegė su ugnimi, ir Xinmeilin prabangūs audinės plaukai turi skonį deginimas plaukų ir gali būti suspaudė į miltelių ranka. 3.Svarstyklės buvo stebimas pro mikroskopą, ir Xinmeilin prabangūs audinės blakstienos turėjo plaukų žvynelių, ir įprastą pluošto blakstienos nebuvo. 4.Profesinės identifikacijos dažymo metodas arba tirpalas 6.Xinmeilin prabangūs audinės blakstienos yra arčiau realaus plaukų nei įprasta blakstienų.Storas, purus, lengvas, natūralus,minkštas, blizga. 7.Xinmeilin prabangūs audinės plaukų blakstienos yra naudojami ilgiau nei įprasti blakstienos.Normalus blakstienos yra labiau tikėtina, kad nukristi.

KAIP TAIKYTI NETIKRŲ BLAKSTIENŲ

Žiūrėkite žemiau pateiktame paveikslėlyje

Pašalinti metodu blakstienos

1. Cinkavimas nuo valymo aliejus su vatos tamponą ir švelniai patrinti ją per šaknis blakstienos. 2. Blakstienos kris išsijungia automatiškai po kelių judesių. 3. Tada naudokite vatos tamponą pašalinti klijų nuo vokų. 4. Netraukite už netikrų blakstienų sunku išvengti kenkia jūsų pačios blakstienos. 5. Švelniai nuvalykite dėmes paliktas akis 6. Taikyti medvilnės juostelę su valymo aliejus maždaug penkias sekundes.

Pastaba:

Nereikia teptukas blakstienų tušas dėl netikrų blakstienų.Daug būdų dėvėti klaidingą blakstienos pasakyti,Taikyti sluoksnį blakstienų tušas po nešioti blakstienos, Jūs galite išvengti layering savo tiesa ir netikrų blakstienų, Bet valymo jūsų blakstienos gali būti sunku.Tik formos originalus blakstienos prieš dėvėti klaidingą blakstienos,Tai daro tikrosios blakstienoms tinka ir nėra lengva sluoksnis.Naudojant netikrų blakstienų, naudoti lengvesni metodai.Nenaudokite jėgos traukti netikrų blakstienų, stenkitės, kad kreivumas šaknų netikrų blakstienų, ir naudokite blakstienų šukos po naudojimo.Neplaukite jūsų blakstienos su vandeniu.Purvinas melagingą blakstienos gali būti švelniai šepečiu su teptuku, ir sausi klijai yra švelniai ištraukė ranką.

Tipas
Netikrų Blakstienų Medžiaga Kita
2 funkcija
Netikrų Blakstienų Rūšiuoti Juostelės Blakstienas
Prekės Pavadinimas xinmeilin
Aprašymas
Medžiaga
False Eyelashe Ilgis 1 cm-1,5 cm
spalva spalva
False Eyelashe Tipas Individualus Blakstienų
Elemento Tipas Netikrų Blakstienų
Kiekis 1 pora
Netikrų Blakstienų Grupė Juodos Medvilnės Juosta
Funkcija 9
Dydis 1pairs
Gamybos procesas Rankų Darbo
Netikrų Blakstienų Stilius gamtos ilgio /storio/persipintos/sparnuotas/kita
Modelio Numeris CM22

Parašyti atsiliepimą

Naujas 3D mink blakstienas, didmeninė makiažas Spalvos natūralios blakstienos ilgos atskirų storas, pūkuotas dramos tūris minkštas netikrų blakstienų

Naujas 3D mink blakstienas, didmeninė makiažas Spalvos natūralios blakstienos ilgos atskirų storas, pūkuotas dramos tūris minkštas netikrų blakstienų

Susijusios