Nauja Išpardavimas! Klitorio Čiulpti Mielas Voverė Cartoon Formos su Čiulpti Spenelį Klitorio Funkcija Usb Įkrovimo Klitorio Gyvis

Klitorio Čiulpti Mielas Voverė Cartoon Formos su Čiulpti Spenelį Klitorio Funkcija Usb Įkrovimo Klitorio Gyvis

Nauja prekė

€19.34

-50%

€38.68

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: papuošalai voverė, kiaušinių vibrat, taurės įsiurbimo, masturb, clit sucker, clit čiulpia, plėtros spenelius, klitorio čiulpia, taurės gyvis, pakabukas voverė.

24008042551169850

Apie produktą

Mamos ir Kvėpavimo Funkciją - Nauja juoda tech iš mūsų dizaino katedros, tai mažai voverės, suteiks daugiau malonumo jūsų seksualinį gyvenimą!Savo "snukį" gali čiulpti ir kvėpavimas stimuliuoja jautrios pabrėžia savo kūno, kaip clits ir spenelius.

Voverės gali padaryti daugiau, nei mamos, bet taip pat vibruoja.Uodega tai mažai voverės yra sukurta kaip vibratorius.Skirtingų dažnių ir rūšių pateiks jums naują orgazmo patirtimi.Tinka speneliai, clits, analinis, makšties G spot ir kitų jautrių taškų, savo kūno.

Saugaus Silikono Medžiaga - Pagamintas iš ftalatų-nemokama ir hipoalergicznych silikono medžiaga, saugus ir odos draugiškas.FDA, minkštas ir švelnus, nr. irrtation prie jūsų odos.Ergonomiška ir lanksti dizaino, kad tilptų bet laikysena ir kryptį, į savo kūną.

USB Įkrovimas, Vandeniui & Nutildyti Darbo - Su įmontuota įkraunama baterija, nereikės atliekų pinigus keisdami baterijas.1 valanda krovimo šis vibratorius gali dirbti 120 minučių.Mes įdėti specialių įkrovimo kabelis dėžutėje, su USB adapteriu arba USB sąsają jūs galite įkrauti jį.IPX7 atsparus vandeniui leidžia lengvai išvalyti ir galėsite naudoti, kai esate maudymosi arba baseinas.Darbo triukšmas yra mažesnis nei 40dB, tyliai dirba, ne vienas bus sutrikdyta!

Privačių Pakavimas - Diskretiška pakuotė, apsaugoti savo privatumą.Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.

Minios Suaugusiųjų
Maksimalus triukšmo 25DB
Prekės Pavadinimas kissen
Tipas G-Spot
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Silikono
Valdymo Tipas vibracija, čiulpti
Modelio Numeris i1
Kilmės KN(Kilmės)
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Atsparus vandeniui Taip
Nepadori Nuotrauka No
Dydis 4.3in*1.2in

Parašyti atsiliepimą

Klitorio Čiulpti Mielas Voverė Cartoon Formos su Čiulpti Spenelį Klitorio Funkcija Usb Įkrovimo Klitorio Gyvis

Klitorio Čiulpti Mielas Voverė Cartoon Formos su Čiulpti Spenelį Klitorio Funkcija Usb Įkrovimo Klitorio Gyvis

Susijusios