Nauja Išpardavimas! Gerą Ir Sveiką Sulenkimas Pakaba Turėtojas Daugiafunkcinis Namų Drabužių Saugojimo Kablys, Pakaba

Gerą Ir Sveiką Sulenkimas Pakaba Turėtojas Daugiafunkcinis Namų Drabužių Saugojimo Kablys, Pakaba

Nauja prekė

€8.25

-30%

€11.79

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: vyšnių vaisių pašalinti, sulenkite pakaba kablys, pakaba 45, kelnės stovo plastiko, lankstymo kelnių pakabos, hilux rankos atrama, kia rondo kablys rankos, pakaba kablys, audiniai rūbams durų, rankos kablys.

Gerą Ir Sveiką Sulenkimas Pakaba Turėtojas Daugiafunkcinis Namų Drabužių Saugojimo Kablys, Pakaba Aprašymas:

Savybės:

1. Sukurti Daugiau Erdvės: Yra daug dalykų, spinta, kad tai nepatogu imtis ir išeina, tačiau iš tikrųjų tai tik galima pakabinti tiesiai už durų, jums reikia šio sulenkimas galinė pakaba dabar, siekiant padėti jums padaryti išnaudoti erdvę už durų.

2. Sulankstoma Konstrukcija: Dviguba lankstymo dizainas ir kabo dizainas leidžia pakabinti ant galinės durys, siekiant sutaupyti vietos.Ir kai jo nenaudojate, tiesiog žlugti pakaba ir jums nebus net nepastebi, tai yra iki tol, kol turėsite jį dar kartą.

3. Puikus Organizatorius: Vietos visada yra priemoka ir tai išardomi pakaba laikiklį virš durų kabliukų, padeda išlaikyti jums organizavo skristi.

4. Vietos Taupymas: Tai pakaba gali gerokai sutaupyti jūsų drabužių spinta erdvėje su 6 skylėmis.Nešiojamų drabužių pakabos sistema, vienu veiksmu atidaryti ir uždaryti, padeda sutaupyti vietos ir saugo jūsų drabužių spinta organizuotas.

5. Daugiafunkcinis Turėtojas: Naudoti skalbimo kambarys, sausas drabužių arba vietoje, svečių kambarys, papildomas spinta erdvėje.Raukšlės ir disassembles lengvai laikyti, kai nenaudojamos.Tai yra puiku, saugojimo, marškinėliai, kelnės ir palaidinės organizuoja ir be raukšlių, o lyginimo, poilsio komplektus už savaitę, ar kabinti delicates išdžiūti.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Tipas: Sulenkimas Pakaba

Medžiaga: ABS+Nerūdijančio Plieno

Komplektą Sudaro:

1 x sulenkimas Pakaba

Medžiaga ABS
Dydis Medium
Prašymas RANKOS
Modelio Numeris Sulenkimas Pakaba
Prekės Pavadinimas Breathleshades

Parašyti atsiliepimą

Gerą Ir Sveiką Sulenkimas Pakaba Turėtojas Daugiafunkcinis Namų Drabužių Saugojimo Kablys, Pakaba

Gerą Ir Sveiką Sulenkimas Pakaba Turėtojas Daugiafunkcinis Namų Drabužių Saugojimo Kablys, Pakaba

Susijusios