Nauja Išpardavimas! Opeco Vyrų Gryno Titano Akinių Rėmelio RX gali Akinius Visą Ratlankio lengvas Trumparegystė, Optiniai Akiniai #6634

Opeco Vyrų Gryno Titano Akinių Rėmelio RX gali Akinius Visą Ratlankio lengvas Trumparegystė, Optiniai Akiniai #6634

Nauja prekė

€24.83

-48%

€47.75

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: titano akinius er, sari, akinių rėmelis titano, matinio rėmo akiniai, beta titano akinių rėmeliai vyrų, ratlankio kadrų vyrai, didelis akinių rėmelių vyrų, sidabro akinių rėmeliai, optiniai stiklai mi, spalvų su trumparegystė akiniai.

1. Pirkti dabar ir jūs galite gauti nemokamas dovanas, kiekvienas akinius, ateis su 1pc akiniai atveju ir 1pc skudurėliu.

2. Tai tik rėmas su demo lęšio, jei norite, kad mums, įdėti jūsų recepto, jūs galite pasirinkti ir įsigyti vieną porą receptinių lęšius kartu, mes galime suteikti nemokamą surinkimo paslaugas, mes naudojame europos importuojamų Essilor Auto aparatas cut & šlifuoti objektyvo garantija, kokybė, surinkimas, kaina yra laisvas, kaip specialią paslaugą, 100% kokybės garantija , taip pat nemokamas pristatymas!

3. Kaip užsakyti visą akinius? 1).Pasirinkti rėmo - " į krepšelį "; 2).Pasirinkite vieną porą lęšių - " į Krepšelį "; 3).Peržiūrėkite savo Pirkinių Krepšelį, spauskite "Pirkti iš šio pardavėjo" - " Patvirtinti užsakymą , palikti pranešimą jūsų recepto ar kitos svarbios informacijos," - "Užsakymą" - " Užsakymas ".

4).Laukia nauji akiniai.

3. Spustelėkite šią pasirinkti pagal Receptą, kontaktiniai Lęšiai:

4. Prašome siųsti mums teisingą receptą (kaip Sfera,cilindras, ašis, PD ir To, ir pan.) ir kad reikalavimas dėl komentuoti, kai tvarka, ar įkelti nuotrauką, pagal užsakymą pranešimą, mes sumontuosime lęšius į rėmelius siųsti jums visą akinius.

1).Prašome siųsti savo receptą, kaip nurodyta toliau: (tai tik pavyzdys, už nuorodą), R(OD) sph -0.50 /cyl -0.75 *ašis 83 L(OS) sph +0.25 /cyl -0.25 *ašis 130 Pridėti: +2.25 (tik multifocal lęšiai)

PD: 60.5 (R 29.5 / L 31)

2).Jūs galite pridėti foto recepto, kaip šis:

Modelio Tipas Kietas
Atlenkiama Normalus
Šventykla 140mm
Prekės Pavadinimas Opeco
Elemento Tipas Akiniai Priedai
Lytis VYRAI
Bendras plotis 138mm
tiltas 16mm
Rėmas Medžiaga Titano
Svoris 9 g (without lens)
Lęšių Medžiaga Jokių dioptrijų lęšį, galite mokėti pridėti RX
Lęšio Plotis 55mm
Akiniai Priedai KADRŲ
Stilius Visą Ratlankio
Lęšio Aukštis 32mm

Parašyti atsiliepimą

Opeco Vyrų Gryno Titano Akinių Rėmelio RX gali Akinius Visą Ratlankio lengvas Trumparegystė, Optiniai Akiniai #6634

Opeco Vyrų Gryno Titano Akinių Rėmelio RX gali Akinius Visą Ratlankio lengvas Trumparegystė, Optiniai Akiniai #6634

Susijusios