Nauja Išpardavimas! 10VNT/DAUG Didmeninės aš myliu Sveikiname Garsiakalbis Cheerleader Bangle Apyrankės Sporto Dovana Plečiama Snap Apyrankės Papuošalai

10VNT/DAUG Didmeninės aš myliu Sveikiname Garsiakalbis Cheerleader Bangle Apyrankės Sporto Dovana Plečiama Snap Apyrankės Papuošalai

Nauja prekė

€12.96

-10%

€14.56

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: kūdikių skraiste, "pixar" žaislų istorija, apyrankės medžiaga, vaikai skraiste, Karoliukų apyrankė, apyrankės moteris, 3d modelį moteris, kamuolys apyrankė sidabrinė, bullseye lėlės, kiaulienos kumpis.

Mūsų Parduotuvėje :

Karšto Pardavimo "PASIDARYK pats" Apyrankes.Prekės Nr.: BTX308. Medžiaga: Lieti, Vielos Bangles .Kokybė: 100% Brand New Aukštos Kokybės Danga Spalva: Dirbtinė Rodis Padengtą Laido Bangle ir mygtuką bazės žavesio Antikvariniai Sidabro Padengtą už pakabukai Pakuotė: 1pc / su oppbag.OEM / ODM yra sveikintina.Vidinis Skersmuo: 63mm--65mm ( Turi Šiek tiek Skirtumo )

Informacijos Vaizdą:

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka negali

parodyti tikrąją spalvą daiktą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.Ačiū už jūsų supratimą.

Pagrindo dydis 20mm ( gali tilpti 18mm & 20mm Mygtukai )

Jei norėčiau mygtukų dizainas, pls maloniai spauskite žemiau nuorodos peržiūrėti mūsų mygtukai.Ačiū.

Žemiau Mygtukai nuoroda.Jei nori mygtukus rungtynės apyrankės, pls maloniai spauskite žemiau esančią nuorodą.

Ačiū.

Mūsų gamykla yra įsikūrusi garsaus tarptautinės prekybos miestas-Yiwu, Kinija, kuri specializuojasi projektuojant, kuriant, gamybos ir eksporto imitacija, papuošalai ir aksesuarai.

Mūsų produktai yra žinomi už aukštos kokybės, patrauklus stilius & palankiomis kainomis.

Nuoširdžiai kviečiame susisiekti su mumis, tikimės, kad galime būti geri draugai ir verslo partneriai.

Prieš išsiunčiant, visos prekės yra kruopščiai ir profesionaliai patikrinti, jokių gedimų ar defektų toliau užtikrinti aukštą mūsų gaminių kokybę.Visos prekės bus išsiųstos Kinija Paštu, oro paštu, DHL, UPS, Fedex ar AVS.Ji yra atsakinga už jav pasirinkite greitas ir patikimas pristatymas režimu kiekvienai siuntai.Prekės bus išsiųstos per 3-7 darbo dienas d. apie gautą mokėjimą.Mes nesame atsakingi už klaidingą ar nepristatyti adresą .Priimame tik adresą rodomas Alibaba.Niekada siųsti kitu adresu.

Kinija Po oro paštu: 2-4 savaites Azijoje, Vakarų Euro ir Šiaurės Amerikoje.

3-5 savaites Pietų Amerikoje, Vidurio Rytuose, Rytų Euro ir Afrikoje.

Tik EMS: 5-20 darbo dienų.

UPS/DHL/Fedex: 3-6 darbo dienas.

Drop Laivyba: visi mūsų prekes galima lašas laivybos savo klientams.

Prašome rašykite mums per 3 dienų, pradedant skaičiuoti kitą dieną po pristatymo.

Grąžinamosios išmokos suma neturi būti įtrauktas laivybos ir tvarkymo išlaidas.

Grąžinama prekė turi būti mūsų prekes pat, kaip ir mes jums atsiuntė.

Mes pasiliekame teisę atmesti grąžinti, jei: per 3days.prekės grąžinamos nelaukdama prekės nr. ir mūsų pakuotės.prekės yra sugadintos ir Kliento kaltės

Norint susisiekti jums patogiu laiku, Pls prašome palikti savo el. Pašto adresą.Ačiū.Visi daiktai, aprašyti mūsų interneto svetainėje, bus mažai spalvų defference, NES šviesos refrakcija ir kito kompiuterio monitoriaus.Ten bus šiek tiek skirtumo dydžio, NES ji yra apskaičiuojama pagal mūsų rankas.Kaina už prekių, neįskaitant mokesčių ir krovinių.

Jūsų teigiamus atsiliepimus ir faourable komentarai bus visada labai dėkingi.

Jei turite savo atsiliepimą per 3 dienas nuo gavimo prekes, pateiksime jums elegantiška/ypatingą dovaną kitam užsakymui.

Jei jokių problemų, pls nedvejodami kreipkitės į mus per TradeManager arba elektroniniu Paštu, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą, ont jis svetainėje.Mes norėtume išbandyti viską, siekiant padėti jums išspręsti problemą artimiausiu metu.

Ilgis 63mm-65mm
Formos\modelis Kamuolys
Medžiaga Metalo
Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Užsegimas Tipas Box-su-kalba-ir-saugos
Prekės Pavadinimas LIOBONAR
Metalų Tipas cinko Lydinys
Stilius Atsitiktinis/Sportišką
Bauda ar Mados Mados
Grandinės Tipas Laido-kabelis Grandinės
Nustatymo Tipas NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Apyrankės
Lytis MOTERIS
Kolekcija Plečiama Apyrankė "PASIDARYK pats"

Parašyti atsiliepimą

10VNT/DAUG Didmeninės aš myliu Sveikiname Garsiakalbis Cheerleader Bangle Apyrankės Sporto Dovana Plečiama Snap Apyrankės Papuošalai

10VNT/DAUG Didmeninės aš myliu Sveikiname Garsiakalbis Cheerleader Bangle Apyrankės Sporto Dovana Plečiama Snap Apyrankės Papuošalai

Susijusios