Nauja Išpardavimas! Šeniliniai audiniai geometrinis blackout užuolaidos už kambarį europos virtuvės, miegamojo gatavų užuolaidų

Šeniliniai audiniai geometrinis blackout užuolaidos už kambarį europos virtuvės, miegamojo gatavų užuolaidų

Nauja prekė

€32.36

-35%

€49.79

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: užuolaidų langą, Geometrinis Užuolaidos, persiana, užuolaidų virtuvės langą, miršta užuolaidos, užuolaidų medžiaga geometrinio, uždangą gyventi kambarys, užuolaidos, užuolaidų, užuolaidos nuotrauką, juoda geometrinis užuolaidų.

Produkto Daugiau

JAV dolerių 32.29 / Kaina

JAV dolerių 32.49 / Kaina

JAV dolerių 109.99 / Kaina

JAV dolerių, 65.49 / Kaina

JAV dolerių 45.59 / Kaina

JAV dolerių 22.99 / Kaina

JAV dolerių 194.19 / Kaina

JAV dolerių 71.29 / Kaina

Kaip išmatuoti?

Pastaba:

1. Kaina už 1 vnt Užuolaidų / Tiulis.Ne 1 pora, arba 2 paneles. 2. Dydis: Jei norite pakeisti ilgis, palikite pranešimą, bet kokio ilgio, Mažiau nei 270cm, kaina yra tokia pati.Priimti Užsakymą ( jei jūs neturite rasti norimą dydį, pls nedvejodami kreipkitės į mus.) 3. Patarimai: tinkamai pilnatvę, plokštės turėtų priemonę 2-3 kartus pločio lango. 4 .Prašome leisti šiek tiek nukrypimas ( 1-3cm ) dėl hemming. 5. Visi daiktai yra realūs fotografavimo.Tačiau skirtingų monitorių ir kitą ryškumą gali sukelti spalvos, šiek tiek skirtis.Jei jūsų langas yra 150cm pločio, mes suggust 2 gabalus (W150cm*L250cm), Jei jūsų langas yra 200cm pločio, mes suggust 2 gabalus (W200cm*L250cm)

Mūsų politika

Laivybos Laikas: Turime 3-5 dienų, kad susidarytų prieš pristatymą.Siuntimo būdai: "FEDEX", UPS, DHL, SPSR, e-paketinio, EMS, www.parkavimodavikliai.lt standarto.kt.Laivybos laikas: 7-20 dienų po gimdymo. (išskyrus rusų) Rusijos Laivybos laikas: 20-45days po gimdymo.Nėra jokių muitų mokesčių?Mūsų kaina apima produkto ir laivybos mokesčius.Neapima užsakymą mokesčius.Dėl skirtingų politikos skirtingose šalyse, gali būti, kad muitinės, mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas.Grąžinimo Politika: Tai individualų gaminį, mes negalime priimti grąžinti prekes, jei nėra kokybės problema.Ačiū už coorperation.Jei produktas turi visus nuostolius transportavimo metu.prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.atsiųskite mums žalą dalys, nuotraukos ir dydį.mes persiųs jums naujų gaminių ar naujų dalių pakeitimas.Jei gavote neteisingą spalvų ar klaidingų produkto.susisiekite su mumis ir siųsti mums nuotraukas, kad parodyti jį.mes persiųs jums naują audinį ar naujų produktų, skirtų pakeisti.Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš atostogas blogų atsiliepimų.Jei jokių problemų, tiesiog susisiekite su mumis, mes galime išspręsti visas jūsų problemas.ačiū!Didmeninė ir drop laivyba yra abu sveiki?Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 7-15 dienų atvyko.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informaciją apie mus.Atsiliepimai: Jūsų pasitenkinimą ir komentarai yra labai svarbu mums.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti.Mes vertiname tai labai daug.Jei jūs nesate laimingas, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neigiamą/blogų atsiliepimų, mes galime išspręsti visas problemas už jus.mes siūlome jums puikias paslaugas po pardavimo.

spalva Kavos,Ruda,Rožinė,Mėlyna,Pilka
Spalvinimas Norma 75%~85%
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Modelio Numeris Šeniliniai užuolaidų
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Kairės ir Dešinės Biparting Atvira
Diegimo Tipas Lubų Įrengimas
Maksimalus aukštis 270cm
Stilius Žakardo
Programos langų,durų,butas langą
Technics Audiniai
Taikoma Langų Tipas Prancūzijos Langą
Apdorojimo Reikmenys Kaina Įtrauktas
Gamybos metu 4-6days
Orocessing metodai Žiedai viršuje,Kabliukai į viršų
Prekės Pavadinimas CASAYA
Vieta Gyvenamasis Kambarys
Kilmės KN(Kilmės)
Matreial 100% Poliesteris
Tipas Užuolaidų
Skalbimo Mašina Galima Skalbti
Formatas VIRVĖ
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
modelis Plisuotos
Naudoti Namuose
Funkcija Didelis Jautrus(70%-90%)

Parašyti atsiliepimą

Šeniliniai audiniai geometrinis blackout užuolaidos už kambarį europos virtuvės, miegamojo gatavų užuolaidų

Šeniliniai audiniai geometrinis blackout užuolaidos už kambarį europos virtuvės, miegamojo gatavų užuolaidų

Susijusios