Nauja Išpardavimas! Atrama Elektros Motoroleris Speedual Mini Plus Malonės Nulio 8 9 10 10X 8X 11X Koja Paramos Pedalo Dalys

Atrama Elektros Motoroleris Speedual Mini Plus Malonės Nulio 8 9 10 10X 8X 11X Koja Paramos Pedalo Dalys

Nauja prekė

€9.88

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: nulis 8x, counter žingsnis, xiaomi " scooter electric scooter, electroc motorolerių dalys, electr motoroleris, PU Varantys, citycoco elektrinis motoroleris, kaabo, 10x nulis, inokim.

Pagrindiniai klausimai, prieš perkant

* Jei jūsų paspirtukas Zero 10X/Speedual, bet jums reikia ilgiau atramą, jūs galite įsigyti atramą už Zero10/Grace10, jie yra suderinami, atramą Zero 10 yra maždaug 2cm ilgesnis nei Zero10X s. * Dėmesio: Apie atramą Malonės/Zero 8, mes pakeitėme naują atramą rugsėjo 2019. Senas modelis atrama yra nesuderinama su naujas motoroleris, prašome patikrinkite, ar jūsų originalaus atramą, nereikia pirkti neteisingai. * Šie kickstands yra tik tinka mūsų motoroleriai, ir atitinkamai motorolerių, padarė mūsų gamykloje per, pvz., Greitai Volt/Eco Greitis/Ecobee/Šalies žmogus/Turbowheel/Apollo/Go green/Muvter/Techlife, prašome patikrinti motoroleris formą, lyginant su mūsų, jei jie yra labai panašūs, todėl jie yra suderinami.Išskyrus šiuos motorolerius minėjau, aš primygtinai rekomenduojame jums nereikia pirkti juos.Aš nieko nežinau apie jūsų motoroleris, ir aš negaliu suteikti jums bet kokią naudingą pranešimą. * Įrengimas ir padarinių reikia aukštos hands-on " galimybes, prašome kreiptis profesionalus mechanikas, jei tu negali baigti. * Mes ne pateikti įdiegti įrankiai. * Kaina neįeina muitų ir mokesčių.Yra tam tikra tikimybė, kad prekės bus tikrinami muitinės, jeigu pakuotėje yra tikrinama, jums reikia sumokėti muitinei youself.Aš nežinau konkrečių muitų tarifo standarto.Jums reikia paklausti apie muitinės agentūra savo šalyje.

Modelio Numeris Speedual/Malonės/Nulis
Tipas Atrama

Parašyti atsiliepimą

Atrama Elektros Motoroleris Speedual Mini Plus Malonės Nulio 8 9 10 10X 8X 11X Koja Paramos Pedalo Dalys

Atrama Elektros Motoroleris Speedual Mini Plus Malonės Nulio 8 9 10 10X 8X 11X Koja Paramos Pedalo Dalys

Susijusios