Nauja Išpardavimas! Augintiniai Didelis Drabužių Gaminiams, Žiemos Mados Šiltas Kailis Didelius Šunis

Augintiniai Didelis Drabužių Gaminiams, Žiemos Mados Šiltas Kailis Didelius Šunis

Nauja prekė

€35.64

-21%

€45.12

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: apima galax 10e, karaok micro fil, karaoke festivalis, apima honyra 8x, apima kumščiu f800, apima gokus a51, šviesos auto 2015 m., apima ir garbės 10l, apima htc katytė.

Augintiniai Dideli Šunys, Drabužiai Žiemos Mados Šiltas Kailis Didelius Šunis

3XL : krūtinės 72cm, 50cm atgal

4XL : krūtinė 82cm, atgal 55cm

5XL : krūtinė 88cm, atgal 60cm

6XL : krūtinės 98cm, atgal 66cm

Kiekvieno skirtingas drabužių turi skirtingo dydžio, Prašome perskaityti dydis informacijos atsargiai, prieš pateikiant užsakymą.

Yra 2-3cm nuokrypis visų drabužių dydį, prašome patikrinti savo augintinio krūtinės/kaklo/back/svoris prieš užsakymą.Ačiū!

Prašome žinoti, kad spalva bus šiek tiek skiriasi viena nuo telefoną ar KOMPIUTERĮ.

Mažo dydžio šuniukų, prašome spustelėkite šią nuotrauką:

Klientų klausimai ir atsakymai: 1. Kaip aš galiu gauti nuolaida?Gauti kuponus arba tapkite mūsų pasekėjas, jūs galite gauti daugiau nuolaidų.Jei norite gauti didmeninės kainos, prašome palikti žinutę mūsų www.parkavimodavikliai.lt parduotuvėje arba el. paštu [email protected] ar Whatsapp 0086 15817810711 2. Kaip ilgai aš galiu gauti savo paketą?Normaly pristatytas 30-50 dienų su nemokamas pristatymas.Jei norite gauti jį greičiau.Prašome leiskite mums žinoti, mes bus rasti ekonomika geriau už jus. 3. Kaip grąžinti?Produktai su " nemokamai grąžinti ", gali būti grąžinamos nemokamai per 15days po pristatymo.Jūs galite sekti www.parkavimodavikliai.lt tai kryptimis grąžinti nemokamai.Jei jūs nežinote, kaip tai padaryti, prašome palikti žinutę mūsų saugoti ar siųsti el. paštu [email protected] jūs. 4. Ką aš galiu padaryti, jei pakuotė buvo padaryta žala, kai galiu gauti?Prašome nufotografuoti paveikslėlį ir jį išsaugoti kaip įrodymas, jeigu gaminio viduje pažeistas, taip pat galite atidaryti ginčą www.parkavimodavikliai.lt, mes turime ką nors dirbti. 5. Svarbios pastabos: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra pirkėjų atsakomybę.Mūsų kaina tik tuo atveju, įskaitant gera arba pristatymas.

Tipas Šunys
modelis Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Sezonas Ruduo/žiema
Medžiaga 100% Medvilnės

Parašyti atsiliepimą

Augintiniai Didelis Drabužių Gaminiams, Žiemos Mados Šiltas Kailis Didelius Šunis

Augintiniai Didelis Drabužių Gaminiams, Žiemos Mados Šiltas Kailis Didelius Šunis

Susijusios