Nauja Išpardavimas! Kaubojus Telefoną Atveju HUAWEI Honor 8x 9x 10i Apversti Piniginės Odos dangą,

Kaubojus Telefoną Atveju HUAWEI Honor 8x 9x 10i Apversti Piniginės Odos dangą, "Huawei" Nova 5t 30 V30 Pro Y9 Premjero 2019 20lite Coque

Nauja prekė

€5.66

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: "huawei" 30 pro, garbės 9x lizdas, "Huawei", "huawei" lite 30, atveju huawei 30, atveju, huawei 5t nova, byla dėl garbės telefono, carcasa huawei y5, "huawei" hol, 9x atveju.

Atsargumo priemonės

Produkto nuorodą gali įkelti tik nuotraukų, vieno modelio, prašome ne teisėjas modelis, pagrįstas nuotraukas, kai užsakymą.

Įsitikinkite, kad jūsų telefono modelio yra tas pats kaip telefono dėklas modelis galite užsisakyti (tai geriausia patikrinti telefono modelis informaciją į telefono sistemos parametrai).

Kai kurie mobilieji telefonai yra padalintas į 4G versiją ir 5G versiją, prašome atkreipti dėmesį į skirtumą

Kaubojus Telefoną Atveju HUAWEI honor 8x 9x 10i Apversti piniginės Odos dangą, "huawei" Nova 5t 30 V30 Pro Y9 Premjero 2019 20lite Coque

Draugiškas Priminimas

1. Visi mūsų produktai yra visiškai naujas.Kai kurie produktai yra klaidingas naudotų produktų, prašome don ' t open ginčus ir kreipkitės į mus artimiausiu metu.Jei gausite klaidingą / netinkamos kokybės produktų ar produktų yra pažeista tranzitu, susisiekite su mumis!

2. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors problemų, kai jūs gaunate ar naudojant.Mes padarysime viską, kad išspręsti savo problemas ir padaryti jums 100% patenkintas.

3. Siekiant palaikyti gerus bendradarbiavimo santykius, prašome tai daryti ne ginčo atsainiai, priešingu atveju jis gali pakenkti mūsų parduotuvėje interesus.Jei jūs suteikiate mums neigiamas peržiūra vietoj susisiekę su mumis, tai reiškia, kad jums duoti iki aptarnavimo po pardavimo.Mes nebebus atsakyti į klausimus, susijusius pavedimus, kad baigėsi ginčas.

Ačiū, kad skaitote

Features1 Šoko ir upuść
Stilius Verslo, prabanga
Suderinamos Prekės "Huawei"
Savybės Apversti mados odinis telefono dėklas
Tipas Flip Case
Kilmės KN(Kilmės)
Features2 laisvai reguliuoti kampo į orderto rasti geriausią perspektyvą
Dizainas Paprastas

Parašyti atsiliepimą

Kaubojus Telefoną Atveju HUAWEI Honor 8x 9x 10i Apversti Piniginės Odos dangą,

Kaubojus Telefoną Atveju HUAWEI Honor 8x 9x 10i Apversti Piniginės Odos dangą, "Huawei" Nova 5t 30 V30 Pro Y9 Premjero 2019 20lite Coque

Susijusios