Nauja Išpardavimas! Karšto 2019 Seksualių Moterų Maudymosi Kostiumėliai, Vienos Dalies Maudymosi Kostiumėlį, Paminkštintas Paplūdimio Vasaros Kietos Ponios Lankas Monokini Push Up Bikini Maudymosi Kostiumas

Karšto 2019 Seksualių Moterų Maudymosi Kostiumėliai, Vienos Dalies Maudymosi Kostiumėlį, Paminkštintas Paplūdimio Vasaros Kietos Ponios Lankas Monokini Push Up Bikini Maudymosi Kostiumas

Nauja prekė

€4.96

-8%

€5.45

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: lankas maudymosi kostiumėlį, monokini moteris, retro maudymosi kostiumėliai moterims, 3 gabalas bikini komplektas su dangčiu iki, Užsegimas Spalva, vienas piec maudymosi kostiumėlį, bikini xxl, 2018 bikini, mados maudymosi kostiumėlį, Liemenėlė Maudymosi Kostiumėlį.

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.Mados dizaino,100% visiškai Naujas,aukštos kokybės!Medžiaga: Ployester & Spandex Spalva:Juoda,Balta,Oranžinė,Raudona,Žalia Dydis: M, L, XL,XXL yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas.prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę. 1 colis = 2,54 cm Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

Ką Jūs Gaunate: 1 x SEKSUALIŲ Moterų maudymosi Kostiumėliai (pls įsitikinkite, ilgis,modelis paveikslas yra tik jūsų nuoroda )

Peržiūros :

Geriausias paslaugos dropshipping!!

Geriausias linkiu, kad kiekvienas draugas!!!

Interaktyvus:

Jei nešiojate mūsų prekių imtis gražus nuotraukos

mes galime įdėti jį aprašymą. drabužiai.

Tiesiog parodyti save!

Pristatymas

Mes atsiųsime jūsų užsakymą per 7 dienas po jums už tai,ir mes galime siųsti jį pagal jūsų užklausą.Pavyzdžiui,jei jums turite naudoti E-paketinių laivybos būdas,prašau, duokite man žinią tvarka.

Ačiū jums už visą paramą, mūsų klientams, kiekvieną dieną ten yra skirtingos nuolaidos ir staigmenos.Savininkas, kuris visada yra jūsų draugas,jūs turite mano žodžius.Jei norite produktas ir paslauga,Prašau, duok man 5 Žvaigždučių,ir Palieka jūsų gražiausių kalba.Jei ne ,praneškite mums apie problemą Whatsapp,mes labai laimingi ir išspręsti šią problemą už jus.

DUK

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.

Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.

Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikite informacijos apie mus, jei norite.

Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo svetainės adresu, naudojant jūsų sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Ar yra koks nors muitinės mokesčių?

Dėl skirtingų politikos skirtingose šalyse, gali būti muito mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas.Taigi galite palikti pranešimą kai pateikus užsakymą apie tai, kiek vertės norėtumėte paskelbti.

Ar galiu atidaryti ginčą kai man sunku?

Nooooo!!Prašome don ' t open ginčą,kuris bus skauda mano parduotuvė.Susisiekite su Manimi ir aš padėsiu jums išspręsti problemą.

Sportas Tipas Plaukti
Lytis MOTERIS
Medžiaga Spandex
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Tipas Kietas
Elemento Tipas Vienos Vienetų

Parašyti atsiliepimą

Karšto 2019 Seksualių Moterų Maudymosi Kostiumėliai, Vienos Dalies Maudymosi Kostiumėlį, Paminkštintas Paplūdimio Vasaros Kietos Ponios Lankas Monokini Push Up Bikini Maudymosi Kostiumas

Karšto 2019 Seksualių Moterų Maudymosi Kostiumėliai, Vienos Dalies Maudymosi Kostiumėlį, Paminkštintas Paplūdimio Vasaros Kietos Ponios Lankas Monokini Push Up Bikini Maudymosi Kostiumas

Susijusios