Nauja Išpardavimas! Moterų Šviesos Svertinis Kuprinė Atsitiktinis Ponios Didelės Talpos Kuprinė Vientisos Spalvos Užtrauktuku Kišenės, Raišteliu

Moterų Šviesos Svertinis Kuprinė Atsitiktinis Ponios Didelės Talpos Kuprinė Vientisos Spalvos Užtrauktuku Kišenės, Raišteliu

Nauja prekė

€3.67

-20%

€4.59

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: plastikiniai pasaport, rgb led tv lg 3v, vape tankai stilius, vyrų marškinėliai datsun, mini seksualus korsetas, t3 tiesa, belaidžiai, seksualinės bluetooth, vyrų marškinėliai cutter, vyrų marškinėliai automobilių t1.

Produkto požymis

Medžiaga: Nailonas

Pakuotėje: 1X Kuprinė

Dydis: 37*30CM

Produkto Aprašymas

1. Tai raišteliu kuprinė mokyklos, taip pat gali būti naudojamas mokyklos klasės mokiniai.Tai idealiai tinka saugoti knygas, nešiojamieji kompiuteriai, mokykliniai reikmenys, ir tt.

2. Tai raišteliu kuprinė yra sulankstomas ir patogus nešiotis, jums gali nusimesti keliauti be užima per daug vietos, kai nereikia.

3. Tai yra patogiau naudoti raišteliu antspaudas saugai užtikrinti elementus.Konstrukcija diržas per petį yra pagrįstai užtikrinti, kad ilgis kairės ir dešinės petnešėlėmis yra visada nuoseklus ir patogiau naudoti.

4. Tai raišteliu maišelis yra pagamintas iš profesionalių aukštos kokybės, įbrėžimams atsparus audinys atsparus vandeniui ir trinčiai.Ji turi didelę spalvų atsparumas ir nebus išnyks lengvai, kai nuvaloma drėgnu skudurėliu ir lengva valyti.

Pastaba

1. Prašome prisiminti, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo / kontrasto nustatymus / etc, tai ten bus kai kurie šiek tiek skiriasi, nuotraukos spalvų ir tikrąjį daiktų.Matuojant ranka, nukrypimus 1-2 cm yra įmanoma.

2. Prašome palikite mums žinutę, jei turite kokių nors klausimų.Mes atsakysime per 24 valandas ir siūlome jums mūsų geriausias paslaugas.

Apie produktą paslaugos

1. Jei turite kokių nors problemų su savo pirkiniu, prašome siųskite mums elektroninį laišką ir mes pasistengsime atsakyti į kartą.

2. Jei turite problemų, kreipkitės į mus ir mes jums išspręsti jūsų pasitenkinimą.

Uždaryti Tipas STRING
Pamušalas Poliesteris
Stilius Atsitiktinis
Apdaila NĖRA
Išorinis NĖRA
Modelio Numeris Kuprinės
Lietaus No
Talpa Žemiau 20 L
Kuprinės Tipą Softback
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Pagrindinė Medžiaga Nailonas
Modelio Tipas Kietas
Lytis MOTERIS

Parašyti atsiliepimą

Moterų Šviesos Svertinis Kuprinė Atsitiktinis Ponios Didelės Talpos Kuprinė Vientisos Spalvos Užtrauktuku Kišenės, Raišteliu

Moterų Šviesos Svertinis Kuprinė Atsitiktinis Ponios Didelės Talpos Kuprinė Vientisos Spalvos Užtrauktuku Kišenės, Raišteliu

Susijusios