Nauja Išpardavimas! Xiaomi Mi Žiūrėti Lite Pasaulinės Versijos

Xiaomi Mi Žiūrėti Lite Pasaulinės Versijos " Bluetooth Smart Žiūrėti Vandeniui 5ATM SmartWatch Fitneso Širdies ritmo Monitorius mi juosta

Nauja prekė

€48.44

-30%

€69.20

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: mi juosta 6 pasaulinė versija, smartwatch, xiaomo mi žiūrėti pasaulio, žiūrėti mi 5 pasaulio versija, 3 xaomi, amazfit os, hs6620d smart žiūrėti, vyrai žiūrėti, žiūrėti xiaomi, mens watch xiaomi slenksčio lite.

Palaikymas: Anglų, Ispanų, Italų, Prancūzų, Vokiečių, Lenkų,Ukrainiečių, Portugalų, Tailando, Turkų, Vietnamo,Indonezijos, Arabų, Ispanų, Olandų, Graikų, Rumunų,Čekų

Nei Flash---256 Mb

Ekranas---1.4" TFTLCD su Touch

Ekrano Rezoliucija---320*320

Jutikliai---PPG, Akcelerometras, Giroskopo, Šviesos jutiklis, E-Compass, Barometer

Build-in GPS---GPS + Glonass

"Bluetooth" --- "Bluetooth" WS 5.0

Atsparumas vandeniui---5 ATM

Įkroviklis---Pogo Pin Įkrovimo Dokas

Šoninis Mygtukas---Vieno Mygtuko Paspaudimu

Dimentions---41mm * 35mm * 10,9 mm (11,9 mm ne HR Sesnor)

Svoris---35g

Apyrankės plotis---20mm

Reguliuojamas ilgis, Riešo Dirželis---122mm-186mm

Baterija---230 mAh Dizaino ir Daugiau: 5 Numatytasis žiūrėti veidus 10 dienų baterija 2 val įkrovimo Lengva pakeisti dirželiai

1. Gali man remonto garantija?

Taip,Mes suteikiame 6 mėnesių garantiją šią prekę nėra.

2.Ką turėčiau daryti, prieš išpakavimas paketą?

Tu geriau imtis vaizdo atidarius pakuotę .Jei yra kokių nors problemų su produktu, mes galime pateikti sprendimą kuo greičiau, remiantis vaizdo įrašo.

Mi Žiūrėti Lite Get smart, gauti tinkami Built-in GPS/GLONASS| Stilingas 1.4"spalvotas ekranas| 5 ATM atsparumas vandeniui 120+ laikrodžių veidus/emoji paramą ir (arba) Širdies ritmo/miego stebėjimo| Iki 9 dienų baterija

1000+ tinkintų derinių Naują išvaizdą kiekvieną kartą, kai norite Mi Žiūrėti Lite yra ne tik protingas žiūrėti, ji turi savo unikalią asmenybę.Yra trijų spalvų variantų žiūrėti atveju, penkių spalvų variantai, dirželis, daugiau nei 120 tematikos žiūrėti veidus ir žiūrėti veido funkcija pritaikymas* patenkinti jūsų kintančius stilių.

1.4" TFT spalvotas jutiklinis ekranas Palaiko automatinis šviesumo reguliavimas.Viskas, ką jums reikia žinoti, viename ekrane.

Rankenos tiek patalpų ir lauko aikštelių

Savo asmeniniu treneriu 11 treniruotės režimų, 5 ATM atsparumas vandeniui iki 50m, Ar esate patalpoje arba lauke, Mi Žiūrėti Lite seka jūsų judėjimą realiu laiku, bei palaiko nustatant konkrečios treniruotės tikslus-gerinti rezultatus, savo pratimus.

Tiksliai dvigubos palydovinės padėties nustatymo sistema Ištirti galo Su GPS+GLONASS nustatymo ir keletą išmaniųjų jutiklių žiūrėti galima tiksliai stebėti savo trajektoriją, greitį, atstumo ir kalorijų sudegino.Taip pat galima įvertinti bet kokius pokyčius, širdies ritmas, aiškios nuotraukos iš treniruotės statusą.

Profesinės sveikatos stebėsenos stebėti savo fizinę būklę, Širdies ritmo monitoringo Įrengta PPG jutiklis, žiūrėti galima tiksliai nustatyti jūsų širdies ritmas, 24 valandas per parą ir pranešti jums, kai jūsų širdies ritmas, pakyla aukščiau įprasto lygio.Jis gali taip pat sutaupyti jūsų pulsas ramybės būsenoje duomenis per 30 dienų padės stebėti ilgalaikis širdies ritmo pokyčiai.

Dienos duomenys apie sveikatą glaustai žiūrėti savo įrašus kasdien širdies ritmas, fizinio krūvio, ir miega duomenimis, įsitikinkite, kad jums yra gerai informuoti apie savo sveikatos būklę.

Iki 9 dienų baterija Taupymo problemų kasdien įkrovimas

100% už 2 val. / 9daysTypical naudojimas /10hoursContinuous GPS sporto režimas

Daugiau praktinių funkcijų ant riešo Dienos įrašus, kalorijų sudegino, žingsnis skaičius ir laikas, jūs atsistojo.Akimirksniu peržiūrėti skambučių, sms žinučių, ir programėlių pranešimus.Muzikai, o išlaikyti savo telefoną kišenėje.Tuščiosios eigos įspėjimai priminti jums išlikti aktyviais,

Tuščiosios eigos įspėjimai priminti jums išlikti aktyviais, Rasti telefono/Weather report/Žadintuvas Stop watch/Blykstė/Laikmatis

Trijų laikrodžių korpusai ir penkių dirželiai mados

Morandi spalvų derinti, kaip jums patinka

Lt *50m atsparumas vandeniui yra pagrįstas standartas: GB/T 30106-2013 ir buvo išbandytas Kinijos Nacionalinė Horological Kokybės Priežiūra ir Testavimo Centras.Atsparumas vandeniui ataskaita numeriai: Mi Žiūrėti Lite: QT2009041. Vandens atsparumo klasė 5 ATM (atitinka gylis 50 metrų po vandeniu), leidžianti prietaisą reikėtų dėvėti, o duše ir maudytis, bet ne sauna ar neriant.

*Programos vartotojo sąsaja gali keistis.Prašome nurodyti faktinė atsisiųsti versiją Xiaomi Drabužiai/Xiaomi Dėvėti Lite tiksliai atstovavimas.

*Prietaisas šiuo metu palaiko tik ilgas miegas stebėsenos ir nepalaiko stebėti trumpą npp dienos miega.Ilgas miegas reiškia miegas, kuris trunka daugiau nei dvi valandas po užmigti per naktį laikotarpį.Standartinis naktį laikotarpis trunka nuo 21:00 iki 9:00 kitą dieną.Ilgas miegas, kuri atitinka vieną iš šių sąlygų gali būti stebimas: 1) miego trukmė yra visiškai per naktį laikotarpį; 2) miego pradeda anksčiau kaip po 21:00, arba baigiasi vėliau negu 9:00, bet daugiau nei 50% miego trukmė įvyko per naktį laikotarpį.

Baterija 230 mAh
Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
Juostos Medžiaga Silikagelis
Sertifikavimo CE
Judėjimo Tipas Elektroninis
RAM <128MB
GPS Taip
Suderinamumas Viskas Suderinama
Svoris 35g (with strap) 21g (without strap)
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Ekrano Formos Aikštė
Bylos Medžiaga LYDINYS
Baterijos talpa 220-300mAh
Sportas 11 sporto režimas
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Dėl Riešo
Atsparumas vandeniui 5 ATM
Kelis Ratukus Taip
Mechanizmas No
SIM Kortelės Prieinamos No
Galinio Vaizdo Kamera NĖRA
Grupė Nuimamas Taip
Sistema NĖRA
Dirželio medžiaga TPU
ROM <128MB
Prekės Pavadinimas Xiaomi
Ekrano Dydis 1.4"
Funkcija Kompasas
Rezoliucija 320*320
Kalbos Olandų
Ekrano Tipas TFT
6-krypties jutiklis 3 ašis pagreičio ir 3 ašių giroskopas
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima No
Baterija Nuimamas No
NTSC 60%(Typ),323 PPI
Palydovinė Navigacija GPS / A-GPS / GLONASS
Stilius Sportas
Matmenys 41mm * 35mm * 10,9 mm (11,9 mm ne HRSensor)
Apšvietimas Min 350Nits(Typ)
Tinklo Režimas NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Xiaomi Mi Žiūrėti Lite Pasaulinės Versijos

Xiaomi Mi Žiūrėti Lite Pasaulinės Versijos " Bluetooth Smart Žiūrėti Vandeniui 5ATM SmartWatch Fitneso Širdies ritmo Monitorius mi juosta

Susijusios