Nauja Išpardavimas! Beok BMT-10-X Wireless Controller Hub 8 Rezultatai Kanalų Koncentratorius 8 sub-kameros workwith WIFi, termostatas, Dujų Katilas

Beok BMT-10-X Wireless Controller Hub 8 Rezultatai Kanalų Koncentratorius 8 sub-kameros workwith WIFi, termostatas, Dujų Katilas

Nauja prekė

€24.86

-20%

€31.08

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: beok termostatas, beok, termostatas, termostatas wifi, skaitmenų termostatas, centrinis termostatas wifi, rtx 2080, skaitmeninis termostatas controler, termostatas "android" beok, wifi, termostatas, dujų katilo nuotolinis.

· Bevielio ryšio priemonėmis, kad yra belaidį ryšį tarp termostato ir stebulės.WIFI reiškia, kad termostatas gali būti valdoma mobiliuoju telefonu.Belaidžio nėra lygus WIFI !!!! · BMT-10-X wireless controller hub taikoma siekiant kontroliuoti dujų katilas, cirkuliacinis siurblys, arba elektros pavara, pasiekti norimos temperatūros kontrolės tikslais, sumažinti energijos suvartojimą. · BMT-10-X gali dirbti tik su BOT-X306-NA ir BOT306RF-WIFI-NR šių dviejų belaidžio termostatai. · BOT-X306-NA ir BOT306RF-WIFI -NR belaidis termostatas šioje nuorodoje nėra imtuvas!

SKELBIMAS :

* BMT-10-X koncentratorius yra prijungtas prie NC pavara pagal numatytuosius nustatymus.Jei jūs turite prisijungti NR. pavaros, paspauskite ir palaikykite derinimo mygtuką 7 sekundes, kad įjungtumėte. * Iki 8 vnt BOT-X306 ar BOT306RF-WIFI-NA gali būti sujungti į vieną BMT-10-X * BMT-10-X ir BOTAS-X306-NR yra belaidžio produktai, ne "Wi-Fi" produktus, jie negali būti valdomi telefonai! * BOT306RF-WIFI-NA gali būti kontroliuojami telefonai.

Įrengimas

Jeigu norite debug arba patikrinkite, ar koncentratoriaus duomenų valdytojas veikia tinkamai, prieš srovę, galite paspausti ir laikyti derinimo raktas, tada, kad duomenų valdytojas varomi.Šiuo metu, laiko uždelsimo funkcija nepavyksta, todėl jūs galite greitai peržiūrėti ir derinti savo reikiamą funkciją(debugging funkcija žlugs be operacija, už 20 minučių).Kai valdiklis yra įdiegta, galite nuimti 4 threading skyles, ir eiti per galios valdymo laidai iš apačios.Valdiklis gali būti įdiegta 2 savisriegiai sraigtai fiksuotas.

1. Wireless Controller Hub 2. Belaidis Termostatas 3. Dujų katilo 4. Cirkuliacinis siurblys 5. Elektros pavaros * kurie yra Kiekvieno išėjimo atitinkama lemputė, aiški ir lengvai rasti kaltės. * Ar kiekvienas hub reguliatorius gali valdyti iki aštuonių termostatai ir elektros pavaromis.

BMT-10-X

BMT-10-X Belaidžio Koncentratorius Valdikliai yra naudojami vandens, grindinio šildymo sistema.Jis gali kontrolės zonoje, vožtuvai, arba katilo termostatai.Kaip centrinį valdymo bloką, jis taip pat gali kontroliuoti katilo ir cirkuliacinis siurblys.Pagal vartotojo nustatytą temperatūrą, koncentratoriaus duomenų valdytojas gali valdyti norėdami atidaryti arba uždaryti katilo cirkuliacinis siurblys ir elektros pavaros, norint pasiekti tikslą, komforto, ir energijos suvartojimo taupymą.

Paketų Sąrašas

BMT-10-X hub valdiklis * 1

Produkto Pranašumas

1 Lengva sujungti su galios: vartotojas turi tik pagrindiniai atsargų tiekimo vieta kolektorius prieš montuojant, ir tiesiogiai prijunkite vieną trijų laidų kabelis termostatai.Todėl vartotojui nereikia profesionalių laidų darbuotojų; 2 Lengvai prijungti laidai: vartotojui reikia tik sujungti laidus pagal vielos spalvų; 3 Lengva priežiūra po įrengimas: visi laidai yra labai aiškus ir tvarkingas; 4 apsaugoti katilą ar siurblys: nes hub valdytojas turi laiko uždelsimo funkcija, jis pradeda katilų ir siurblys tik tada, kai vandens vožtuvas visiškai atidarytas, ir užsidaro katilų, kai temperatūra pasiekia reikalavimus.Laikui atidaryti katilo ir šildymo siurblį, kai gali realizuoti tikslas energijos taupymas; 5 pratęsti katilų ir siurblio eksploatavimo laikas: hub kontrolierius tik pradeda katilų ir siurblio reikiamą temperatūrą, tokiu būdu, jis bus sumažinti katilo ir siurblys veikia, laiko, pratęsti jų darbo laiką.

Skirtumas tarp BOT-X306-NA ir BOT306RF-WIFI

BOT306RF-WIFI-NR: Su bevielio ryšio ir "wi-fi" funkcija.Powered by USB tipo C BOT-X306-NR: Su belaidžio ryšio funkcija, nėra wifi funkcija.Maitinamas AA baterijos

Dėmesio:

1. Valdytojas BOT306RF-WIFI-NA reikia remtis bazę ir visada prijungtas prie USB C tipo maitinimo, can 't įdėti į baterijos!!! 2. Valdytojas BOT306RF-WIFI-NR gali tik stovėti ant pagrindo, negali būti pakabinti ant sienos. 3. BOT306RF-WIFI-NA nėra įkrovimo galvos, ji reikia naudoti savo mobiliųjų telefonų įkrovimo galvutė maitinimas.

Savybės ir Funkcijos

- LCD skaitmeninis ekranas, pasirinkite temperatūros nustatymas laisvai, lengva naudoti. - "Wifi" ryšys, gali būti kontroliuojami Beok Namų programėlę iš bet kur. (tik BOT306RF-WIFI-NR) - Smart-balso kontrolės, darbo su "google" pradinis ir Alexa(tik BOT306RF-WIFI-NR) - Bevielio ryšio valdymo, nereikia prijungti tiesiogiai prie katilo. - 5+2/6+1/7 dienų, savaičių programa funkciją chice. - Rankinis režimas ir automatinis režimas pasirenkami. - Su užrakto nuo vaikų funkcija, apsaugoti vaikus nuo netyčinio neliesti. - Anti-freeze funkcija, išvengti nuostolių, sukelia žema temperatūra. - Galia atminties funkcija, išskyrus pradinius parametrus po maitinimo išjungimo.

Prijungimas Device2 belaidis programuojamas termostatas
Kilmės KN(Kilmės)
Saugojimo Temp Nuo -20 ℃ ~ 70 ℃
Darbo temp Nuo -20 ℃ ~ 60 ℃
Hub valdiklio Maitinimo šaltinis 170-240VAC 50\60 HZ
Dažnis controller hub 467MHz
Hub valdiklio Funkcija 1 centrinio šildymo katilo valdymas
Hub valdiklio Funkcija 2 pagrindinis valdytojas vieneto valdymo variklis, šildymo
Kiek servo galima prijungti Visiškai 8 išėjimai ,1 išėjimo iki 5 actuators
Prijungimas Device1 Termostatas už katilo
Jei galite prisijungti su siurblio Jungtis Mažiau 100w, Paprastai mažiau 500W
Prekės Pavadinimas beok
grindų šildymo termostatas
Hub valdiklio Funkcija 3 tinka kontrolės multi zona, centrinis šildymas
Maksimalus atstumas Apie 300 Metrų be kliūčių
Kuris Servo gali prisijungti Paprastai uždaros ir atviros pavaros
Sertifikavimo CE
Apkrovos Srovė 3A

Parašyti atsiliepimą

Beok BMT-10-X Wireless Controller Hub 8 Rezultatai Kanalų Koncentratorius 8 sub-kameros workwith WIFi, termostatas, Dujų Katilas

Beok BMT-10-X Wireless Controller Hub 8 Rezultatai Kanalų Koncentratorius 8 sub-kameros workwith WIFi, termostatas, Dujų Katilas

Susijusios