Nauja Išpardavimas! 250ml Nerūdijančio Plieno Automatinis Muilo Dozatorius Infraraudonųjų spindulių Jutiklį, Muilo Dozatorius Touchless Sanitizer Išdalijimo Vonios kambarys, Virtuvė,

250ml Nerūdijančio Plieno Automatinis Muilo Dozatorius Infraraudonųjų spindulių Jutiklį, Muilo Dozatorius Touchless Sanitizer Išdalijimo Vonios kambarys, Virtuvė,

Nauja prekė

€5.40

-29%

€7.71

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: tape dispenser plieno, padažas balionėlis plieno, alkūnė balionėlis plieno, rankų muilo dozatorius plieno, muilo dozatorius plieno šepečiu, muilo dozatorius plieno, matinis, viešbutis muilo dozatorius plieno, muilas gelis dozatorius plieno, vonios kambarys muilo dozatorius plieno, soda balionėlis plieno.

Aprašymas:

Atsparus vandeniui: AAA sandarus vandeniui technologija yra priimti siekiant išvengti muilo ar vandens nuo korozijos apygardos valdyba.Vandeniui bazės padeda išvengti baterijos atveju iš mirkymas vandenyje.

Modernus dizainas: patvarus ir šiuolaikinio dizaino su nerūdijančiojo plieno ir aukštos kokybės kompiuteris+ABS plastiko medžiagos, jis tinka bet kokio vonios kambario ar virtuvės kriauklė lentelė.

Bekontaktis Judesio Jutiklis: Šis rankų dezinfekavimo priemonės automatas naudoja tikslią infraraudonųjų spindulių judesio ir infraraudonųjų spindulių jutiklių aptikimo technologiją, siekiant nustatyti savo rankas vienu metu.Atsisakyti muilo automatiškai, padėkite savo ranką prieš jutiklį, o ne spaudžiant, kuri padeda plisti bakterijoms.

Ilgaamžiškumas: Didinti galia variklio, gali vairuoti visų rūšių muilo, dezinfekcinių priemonių, atnaujinti plokštės, kad bekontaktis muilo dozatorius daugiau patvarus ir pratęsti jos tarnavimo laiką.Yra guminis žiedas ant bazę, siekiant užkirsti kelią išsiliejo vanduo nepatektų į nerūdijančio plieno muilo dozatorius.

Grąžinimo Garantija: Mes mylime savo klientus ir tikiuosi, kad jie yra patenkinti mūsų produktais.Todėl, jei jūs nesate visiškai patenkintas, jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu gauti savo pinigus atgal.

Techniniai duomenys:

1. Gali būti dedamas į daugelį vietų, tokių kaip vonios, virtuvės, vonios, biuro pastatą, banko ir kt.

2. Unikalus dizainas yra gražus namų apyvokos prekės.

3. Atsižvelgiant touch " elektroninis automatinis nuotekų yra ir higieniška ir patogu.

4. Nereikia rinkinys, jūs galite pasiekti, bet kontroliuoti kiekį skysčio.

Techniniai duomenys: Baterijos: 4 AAA šarminės baterijos

Maksimali bako talpa: 250ml

Spustelėkite svoris:apie 330g

Kūno dydis:apie 19* 11* 8 CM

Produkto savybės ir funkcijos

1. Priimti papildomi infraraudonųjų spindulių kūno aptikimo technologija.

2. Automatinis žmogaus rankos aptikimo skystis, siekiant išvengti antrinio užkrėtimo.

3. Unikalus muzikos garso funkcija leidžia tėvams lengviau prižiūrėti, ar vaikas plauna savo rankas.

4. Energijos taupymas, 4 AAA šarminės baterijos gali būti naudojamas apie 6 mėnesius.

5. Formos dizainas-prabangus, kompaktiškas, ir jis yra gražus aksesuaras namuose.

Pakuotė:

1*muilo dozatorius

Funkcija Skysto Muilo Dozatorius
Modelio Numeris CW250167
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

250ml Nerūdijančio Plieno Automatinis Muilo Dozatorius Infraraudonųjų spindulių Jutiklį, Muilo Dozatorius Touchless Sanitizer Išdalijimo Vonios kambarys, Virtuvė,

250ml Nerūdijančio Plieno Automatinis Muilo Dozatorius Infraraudonųjų spindulių Jutiklį, Muilo Dozatorius Touchless Sanitizer Išdalijimo Vonios kambarys, Virtuvė,

Susijusios