Nauja Išpardavimas! Saulės energija Varomas LED Lauko Vandeniui String Šviesos Lauko, Sodo Kieme Lempos Šviesos Eilutę XR-Karšto

Saulės energija Varomas LED Lauko Vandeniui String Šviesos Lauko, Sodo Kieme Lempos Šviesos Eilutę XR-Karšto

Nauja prekė

€8.24

-31%

€11.95

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: lempa lauko saulės, akių lauko, paukščių lauko, edc, neutralus lauko, žalia sportas, Saulės, kišeninis įrankis, daugiafunkcis įrankis, lauko priemonė.

Saulės energija Varomas LED Lauko Vandeniui String Šviesos Lauko, Sodo Kieme Lempos Šviesos Eilutę XR-Karšto Aprašymas:

Savybės:

1. Ekonomiškas Energijos Taupymo: Saulės energija varomas.LED eilutės žibintai gali papuošti jūsų kiemą, bet ir sutaupyti pinigų jūsų elektros sąskaitą, tuo pačiu metu.LED lemputes, turi ilgesnę gyvenimo trukmę.

2. Saugus ir Patikimas: Kietos vielos core inside išvengti LED eilutę apšvietimą iš vis perkaisti po ilgo laiko naudojimo.Ne nerimauti apie saugų klausimus.

3. Atsparus vandeniui ir Lengvai Įrengimas: IP65 vandeniui našumą užtikrina string apšvietimas gali atlaikyti lyja ir drėgnas klimatas.Skirtingai nei plug-in tipo, galite įdiegti saulės šviesos, bet kampe sode jums patinka.Nereikia jokių įrankių.Nukreipkite saulės skydelis prie tiesioginių saulės spindulių ir įsitikinkite, saulės skydelis veidus tiesiai į saulę.

4. Automatinio įjungimo/Išjungimo ir Atminties Funkcija: Su įmontuotą šviesos jutiklį, styginių žibintai, automatiškai bus įjungti ne tamsios ir ne per dieną.Atminties lustas bus prisimena paskutinį režimo nustatymo, todėl jums nereikia iš naujo nustatyti režimą, kiekvieną dieną.

5. Plačiai Naudojamas: LED lauko string žibintai yra labai lengva įdiegti su kabeliui ar taurės kablys, taisyti ar vieta, kur, kaip jums reikia.Šiltai balta pasaulyje žibintai tinka vidaus, Lauko, denio, sodas, palapinės, skėtis, pergola, pavėsinė, GRILIS, rinkos, vestuvių ir vakarėlių ir kt.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Saulės Šviesos Eilutę

Dydis:

5 metrų 20LEDs

7 metrų 50LEDs

12 metrų 100LEDs

22 metrų 200LEDs

Šviesos spalva: šiltai balta, daugiaspalvis

Medžiaga: Vario viela

Režimas:

5 metrų:įjungta, išjungta

7m/12m/22m: įjungta, išjungta, 8 mirksėjimo režimais

Kartų: sodas, kiemas, balkonas, lauko ir kitų lauko vietų

Komplektą Sudaro:

1 x Saulės Šviesos Eilutę

Dydis M
Tipas Kišenėje, Multi Įrankiai

Parašyti atsiliepimą

Saulės energija Varomas LED Lauko Vandeniui String Šviesos Lauko, Sodo Kieme Lempos Šviesos Eilutę XR-Karšto

Saulės energija Varomas LED Lauko Vandeniui String Šviesos Lauko, Sodo Kieme Lempos Šviesos Eilutę XR-Karšto

Susijusios