Nauja Išpardavimas! 16mm C D E F G A B Kvarcas Aišku Kristalų Paieška Šakutės Čakrų Energijos Medicinos Gydymo Su Plaktuku Nemokamai

16mm C D E F G A B Kvarcas Aišku Kristalų Paieška Šakutės Čakrų Energijos Medicinos Gydymo Su Plaktuku Nemokamai

Nauja prekė

€41.17

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: čakros akmuo, 16 led drl, dubuo dainuoti, kaip energijos šviesos, 7 čakra, medikas, pasidaryk pats medikas, paieška šakutės garso crystal, 16 šakutės dviračiai, crystal paieška.

16mm C D E F G A B Kvarcas Aišku Kristalų Paieška Šakutės Čakrų Energijos Medicinos Gydymo Su Plaktuku Nemokamai

Mes galime pasiūlyti kristalų paieška šakutės tonas C C# D# E F F# G G# A#, B ,jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su manimi, aš norėčiau pacituoti jums artimiausiu metu.

Jūs galite pasirinkti tonai, kai jūs įdėti savo užsakymų ar palikti pranešimą.Kitaip tonai bus išsiųsta atsitiktine tvarka. 1.Crystal paieška šakutės, įskaitant: Vienas Aukštos Kokybės Kvarco kristalo paieška šakutės,Vienas Plaktuku. 2. Kvarco kristalo paieška šakutė yra plačiai naudojamas su krištolo dainavimo dubenėlį ,jį pagaminti aukštos gryno kvarco kristalo, grynumas didesnis kaip 99.999%.AIO gamybos technologija:kai temperatūra pasiekia 3000-4000 laipsnių celsijaus.Jie yra aiškūs įvairių dydžių,dydžio, nebūtinai nustatyti jo tonas .Kiekviena paieška yra išbandyta su skaitmenine technologija, kad galėtų nustatyti jo garso.Tai puikus meditacijos ir gydymo priemonė.Gražus, Aiškus, Gilus, Nuostabi ir Turtinga Vibracinių Rezonanso su galios Išgydyti. 3.Esame profesionalus gamintojas nuo 1999 metų. 4.Profesinės saugaus pakavimo.Mes Dirbame Kristalų tunets dešimtmečius, mes turime profesionalių pakavimo užtikrinti produktų saugą.Jei prarastas ar sugadintas tranzito, mes galime pakeisti nemokamai. 5.Kaušeliai ir Tunets yra geriau, naudojama garso terapija ir meditacija gydo, chakra suderinti ir iš viso valiklis, perduodant energiją, dinamišką fizinius ir energetinius Kūnus.Kai abu grojo vienu metu,poveikis yra prabangus ir sąveikos.

Crystal paieška su plaktuku nemokamai

.Galima tonai taip: Pikis:C D E F G A B C# D# E F# G# A# B Charka:Šaknis, Kryžkaulio, Saulės Rezginio, Širdies, Gerklės, Trečiosios Akies, Crown

Čakra

Pažymi, kad tunets atitinka kiekvienos iš pagrindinių čakrų.Čakros gali būti apibūdinta kaip energijos centrai kūno.Kiekvieną energijos centrą turi unikalius aspektus ir atitinka konkrečius tonus muzikos mastu.Išlaikyti šiuos centrus balanso rezultatus, sveikatos ir harmonijos.

Stiprus ir ilgai vibracijos

Crystal kamertonai su Budistų Kvarco Kristalo Dainavimo Dubuo turi tokį patį poveikį su Tibeto dainavimo dubenėlį ,plačiai naudoti terapija ,per čakra spręsti skausmingas kūno ,gali padėti žmonėms, meditacija, apsivalyti proto, atleiskite spaudimą ir t.t .

Privalumai

*Žymiai sumažina streso ir nerimo *Stimuliuoja imuninę sistemą *Ji padeda sumažinti kraujo spaudimą ir pyktį *Gilų atsipalaidavimą ir skausmo *Padeda chakra valymo ir balansavimas *Padeda nuraminti hiperaktyvios adrenals *Padidina protinį ir emocinį aiškumo

Kostiumas minios

Krištolo dainavimo dubenys naudojami su joga, garso gydymo, krištolo valiklis, kosmoso kliringo ir reikšti pradžioje ir pabaigoje meditacija.Jei jūs esate čia pradžia su meditacija Jei norite sukurti patikimą kelionėms Jei esate garso gydytojas arba sveikatos priežiūros specialistas,Masažas, Gydytojai,Medicinos Gydytojai,manualinės terapijos gydytojai Jei norite padaryti, kai mokymas Jei esate jogos specialistas/Riki practioner Jei esate garso gydytojas Jei esate Muzikantai, Dainininkai, Balsu Treneriai, Meditacijos Mokytojų ir Energetikos darbuotojams, Gal yra ir platintojas, jei užsakymo urmu, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes teikiame lašas laivybos paslaugos.Pasirinkti mūsų dubenys, kai jie nori, geriausia garso kokybe, rezonanso ir klientų aptarnavimo savo patirtimi, klientams ir savo reputaciją.

Profesinės Gamybos Linija

Profesinės gamybos linija,neapgadinta pakuotės ir geriausia po pardavimo.

Mokėjimo

Pristatymas

DHL/FedEx/UPS/TNT/EMS/ARAMEX/SF EXPRESS

Garantinis aptarnavimas

Kai jūs gaunate dubenys,pls prašome patikrinti, dubenys pirmą kartą.jei žala,Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba iš karto, jie suteiks jums priimtiną atsakymą.

*Dėl skirtingų politikos, kiekviena šalis, mokesčiai yra ne tas pats, mes esame atsakingi už mūsų pusėje,Krovinių neapima muitų, dėl jūsų pusėje.

Medžiaga 99.99% gryno kvarco
Priedai Mallet/O-žiedai
Skersmuo (cm) <20cm
Tonas Skaičius 7
Dažnis 440hz
Modelio Numeris 16-18mm
Produktas Kvarco aišku kristalų paieška šakutės 16mm
Prekės Pavadinimas LISM
Kilmės KN(Kilmės)
spalva Aišku
Svoris (kg) 1.5
Charka tonai CDEFGAB

Parašyti atsiliepimą

16mm C D E F G A B Kvarcas Aišku Kristalų Paieška Šakutės Čakrų Energijos Medicinos Gydymo Su Plaktuku Nemokamai

16mm C D E F G A B Kvarcas Aišku Kristalų Paieška Šakutės Čakrų Energijos Medicinos Gydymo Su Plaktuku Nemokamai

Susijusios