Nauja Išpardavimas! 50g urmu vidutinio fluorito kristalas krito akmens

50g urmu vidutinio fluorito kristalas krito akmens

Nauja prekė

€4.93

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: fluorito rock, rudenį medis, mėnulio akmuo, didelis krito akmenys, akmuo kristalas, fluorito pavyzdys, urmu daug, urmu parduoti, 1 krito akmens, crystal grandines urmu.

Crystal Žvyro Naudojimas: 1.Crystal pagalvės: Paprastai kristalų pagalvę reikės apie 6 kg kristalų žvirgždo, ir jūs galite naudoti baltos spalvos kristalas, pink rose krištolas,ametistas kristalų ir pan.Tai leis jums daugiau atvėsti ir padėkite miegoti vasarą. 2.Pėdų Masažas: Crystal žvyras yra taip pat naudojamas pėdų masažo, ir tai bus labai patogu ir galima bus geros sveikatos magnetinės terapijos būdas. 3.Namo Apdaila: Jei jūs supakuoti šių krištolo, žvyro gražus konteinerių ar siūlai maišelį ir padėkite šalia televizijos, comuputer, ji bus jums ar šeimos nariais, kad išvengtų radiacijos žalos. 4.Auginamų augalų: Jei crystal žvyro pateikti vazoninių augalų, tai leis augalams augti sveikas sodrus ir energingas. 5.Žuvų Bakas : Vieta kristalų žvyro bakas, ne tik malonus, bet taip pat išlaikyti vandens kokybę, įmagnetinimo gera, leiskite žuvis sveiką augimą. 6.Papuošalai: Jūs galite DIY karoliai arba apyrankė ar žiedas jums patinka, poliravimo šie akmenys. 7.gali būti naudojami patalpų metope, etape plokštė, laukometope, žemės, lauko, ir t.t..Techniniai duomenys:

Medžiaga: fluorito

Dydis (apytiksliai): /

svoris (apie): 50g

Paketas apima: 50g Krito akmens 50g urmu vidutinio fluorito kristalas krito akmens

Funkcijos: 1. Pagamintas iš Natūralaus kvarco kristalo akmenys, labai gražus ir patrauklus. 2. Tai natūralus kvarco kristalas akmenys yra labai gražūs. 3. Mažas dydis ir lengvas, patogus ir lengvai atlikti. 4. Jis yra geras sveikatos, sumažinti elektromagnetinės radiacijos ir degaussing. 5. Ji taip pat yra geriausias pasirinkimas namų puošybai ar vestuvių apdaila Pastaba: 1. Prašome leisti nedidelė klaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Jei turite bet kokių klausimų apie jūsų užsakymą, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš esu pasirengęs, siekiant išspręsti bet kokią problemą su savo klientais.Mes padarysime viską, kad jums patenkinti.(^v^)

Pavadinimas 50g urmu vidutinio fluorito kristalas krito akmens
Medžiaga fluorito
Temos Talismanas
Regioninės Funkcija Kinija
Prekės Pavadinimas sisterstone
Stilius feng shui

Parašyti atsiliepimą

50g urmu vidutinio fluorito kristalas krito akmens

50g urmu vidutinio fluorito kristalas krito akmens

Susijusios