Nauja Išpardavimas!

"Logitech" G733 LIGHTSPEED Headseat

Nauja prekė

€163.84

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: "logitech" belaidės pelės, rankinė, dota 2 striukė, lagitech g pro, žaidimo pelės, "logitech", "logitech" pelės, m545, klaviatūra logitech wireless, valtis laisvų rankų įranga.

BELAIDŽIO LAISVĖS

LIGHTSPEED belaidžio ryšio technologija suteikia 29+ valandų baterijos veikimo laikas iki 20 metrų patikimas belaidžio laisvę.Gali skirtis, atsižvelgiant į vartotojų ir skaičiavimo sąlygos.Baterija yra pagrįstas rankų įrangos garsumą, nustačius 50% ir apšvietimas išjungtas.Žaisti be gauti susuktas kabelis.Atsipalaiduoti ir pasinerti į žaidimo, muzikos, kino, ar kokia jūsų dalykas yra.Būti nemokama ir žaisti savo kelią.

ŠVIESOS 'EM UP

Apie 16,8 M spalvų, dviejų zonų pritaikyti apšvietimo, kad tai jūsų pačių.Pritaikyti spalvas, vizualizuoti garsą, integruoti į savo žaidimų pasaulį, ar tiesiog išprotėti su iš anksto nustatyta ir pasirinktinę animaciją.Programa, tai visi su nemokama G HUB žaidimų programinė įranga.

TINKINTI TOLIAU SU PRIEDAIS

Iš grįžtamasis pakabos diržai su mic apima, G733 yra pasirengusi pritaikyti atrankos spalvinga priedai.Sumaišoma ir suderinti.Apversti ir pridėti.Yra begalinis įdomus su jūsų pasirinkta priedai parduodami atskirai.

SVAIGINANČIUS GARSO

Girdėti, tai visi su savo PRO-G tvarkyklės, skirtos tikslios ir pilno diapazono garsu.Patekti į žaidimą daugiau nei bet kada su next-gen DTS Headphone:X 2.0 erdvinio garso.Pažangių funkcijų, pavyzdžiui, DTS Headphone:X 2.0, Mėlyna VO!CE, ir LIGHTSYNC RGB nėra ant PlayStation 4. Nuostabų garsą ir švarus ryšių su Nesantaikos Sertifikuota garso.

IŠGIRSTI KIEKVIENĄ ŽAISTI

Nuo žaidimų, muzikos, tikslus garso aiškumą ir giliai klesti bass yra dizainas.PRO-G vairuotojai yra pagaminti iš unikalių hibridas-tinklelio medžiaga, kuri sumažina iškraipymą, kurti tikslus, švarus garsas turtinga, sklandžiai kino patirtį.

KVAPĄ ERDVINIO GARSO

ERDVINIO GARSO Next-gen erdvinio garso duoda savo žaidimo pasaulį, į gyvenimą, visi aplink jus.Mėgaukitės visais aplinkos įdomu ir aplinkos garso užuominas, kad jūsų mėgstamiausia žaidimai turi pasiūlyti—iš visomis kryptimis.Vėliau DTS Headphone:X 2.0 technologija yra erdvinį garsą už 7.1 kanalų.

IŠVYKSTATE Į NUOSTABŲ GARSĄ

G733 ateina su MĖLYNA VO!CE filtrai kad galite tiksliai dėl transliacijos kokybės garsą.Padaryti jūsų stream garso daugiau profesinės širdies plakimas.Pasirinkite iš įvairių filtrų, arba pritaikyti savo paties su G HUB programinės įrangos.

ULTRA LENGVAS

Tiesiog 278 gramus, kiek daugiau nei pusę svaro.Tai svorio du maži cheeseburgers arba 250 želė pupelės.Tai labai lengvas ir pakabos diržas yra skirtas sumažinti ir paskirstyti svorį, todėl jūs galite turėti žaisti kaip jis net ne ten.

KONTŪRO, KAD TILPTŲ

Dual-layer atminties putos švelniai atitinka jūsų galvos ir kontūrai aplink veidą.Jis sumažina streso taškų ir suteikia ilgiau išliekantį komforto tiems, ilgas žaidimo sesijas.Minkštas ir reguliuojama pakaba, dirželis, ekrano užsklandą įsitikinkite, kad fit yra tik teisė.

ŽAISTI SU SPALVA

Žaidimų gauna naują išvaizdą, kaip " Logitech G derina aukščiausios klasės žaidimų technologijų su ryškia spalva, šviežia stilius ir awesome ritmais.Baigti savo setup su aukštos kokybės pelės ir klaviatūros rungtynės.

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Pelė, krepšys
Prekės Pavadinimas "logitech"

Parašyti atsiliepimą

"Logitech" G733 LIGHTSPEED Headseat

Susijusios