Nauja Išpardavimas! Pėsčiųjų tako Žibintai Gatvės Žibinto Šviesos Kontroliuojamos Lauko 26LED Saulės Namų Žibintuvėlis Judesio Jutiklio, Kambario Apšvietimas, Eco-Friendly

Pėsčiųjų tako Žibintai Gatvės Žibinto Šviesos Kontroliuojamos Lauko 26LED Saulės Namų Žibintuvėlis Judesio Jutiklio, Kambario Apšvietimas, Eco-Friendly

Nauja prekė

€4.06

-9%

€4.51

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: šviesos jutiklis lizdo, lempa lauko saulės, 3 saulės šviesos siena, saulės apšvietimo jutiklis, namų, žirklių, lauko led linija, led, samvi led lempos, kelių gatvių šviesos.

Sugeria daugiau saulės energijos 1200mAh įkrovimo baterija (akumuliatorius nuo saulės dėl didesnių saulės baterijų plotas, paversti norma 17%, mėgautis ilgesnį darbo laiką, kuris veikia iki 500 kartų labai šviesus režimas .

3 PASIRINKTINAI APŠVIETIMO REŽIMAI:Vidutinio apšvietimo režimas, artimosios šviesos jutiklis šviesos režimas ir jutiklio režimą, paspauskite mygtuką " atgal šviesos pasirinkti tinkamą režimą, kurį nori (Stiprus šviesos liks apie 30s, kai judesio aptinkamas)

Visi apšvietimo režimas: už dieną, auto įjungti visus apšvietimo, kai naktį.Apšvietimo laikas yra apie 7-8 valandų, kai visiškai įkrautas.

Artimosios šviesos jutiklis šviesos režimas: už dieną, auto įjungimas, artimosios šviesos, kai tamsoje ar naktimis, kai nėra judesio aptinkamas.Ji bus paversti į ryškią šviesą, kai judesio aptinkamas ir trunka apie 15-30 sekundžių.

Judesio Jutiklio režimas: už dieną, auto įjungti ryškios šviesos, kai į tamsą ar naktį, kai judesio aptinkamas ir trunka apie 15-30 sekundę.Daugiau PIR jutiklis aptinka žmones ar gyvūnus iki 3-7 metrų maksimalus kampas 120 laipsniu, kai žmonės vaikščioti, šviesa bus režimu, galite pasirinkti.

Pagaminti iš didelio poveikio ABS, kurios gali atlaikyti lietus, sniegas, šlapdriba ir kitų ekstremalių oro sąlygų.IP65 Vandeniui ir heatproof lauko saulės saugumo žibintai sodas, važiuojamosios kelio dalies, baseinas, garažas, laiptai, veranda ir kt.Mes taip pat supaprastinta instaliacija, įrengta, pilnas komplektas varžtų, jokių laidų ir lengvai montuojamas.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Medžiaga: ABS

Skaičius karoliukai: 26LED

Galia: 0.2 W/LED

Šviesos srautas: 400LM

Spalvos temperatūra: 6000-6500K

Liuminescencija kampas: 270 laipsnių

Šviesos režimas: 3 lygių tamsos (Jutiklis, Silpnas, ir Visi-Apšvietimas)

Apmokėjimo Būdas: Saulės Energijos Įkrovimo

Saulės galia: 5.5 V, 0.55 W

Maitinimo įtampa: 3.7 V ličio baterija 1200mAh

Indukcijos režimas: žmogaus kūno indukcinės + šviesos kontrolė

Indukcijos Atstumas: 3-7 M

Įvadinis kampas: 120 laipsnių

Atsparus vandeniui klasė: IP65

Trukmė: 10000 valandų

Gaminio dydis: 124*96*48mm

Pakuotės sąrašas:

1 X Saulės šviesos Jutiklis

1 X instrukcija anglų kalba

1 X Varžtas

1 X Gumos kamščiu

Įsipareigojimas: Jei prekės yra pažeistos, Arba bet kokių klausimų apie produktų kokybę, prašome neatidaryti ginčą, susisiekite su mumis, mes atsiųsime naują jums.

Prekės Pavadinimas Mabor
Saulės Elementų Tipas Ličio Baterijos
Korpuso Medžiaga ABS
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Maitinimo Šaltinis Saulės
Šviesos Šaltinis LED Lemputės

Parašyti atsiliepimą

Pėsčiųjų tako Žibintai Gatvės Žibinto Šviesos Kontroliuojamos Lauko 26LED Saulės Namų Žibintuvėlis Judesio Jutiklio, Kambario Apšvietimas, Eco-Friendly

Pėsčiųjų tako Žibintai Gatvės Žibinto Šviesos Kontroliuojamos Lauko 26LED Saulės Namų Žibintuvėlis Judesio Jutiklio, Kambario Apšvietimas, Eco-Friendly

Susijusios