Nauja Išpardavimas! Helovinas Pripučiami Spitfire Drakono Kostiumas Cosplay Rekvizitai Suaugusiųjų Halloween Event Cosplay Rekvizitai

Helovinas Pripučiami Spitfire Drakono Kostiumas Cosplay Rekvizitai Suaugusiųjų Halloween Event Cosplay Rekvizitai

Nauja prekė

€39.47

-29%

€56.38

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: costum drakonas, 73 triumph spitfire, cosplay kailiniai, k projekto pagalvė, triumph spitfire pilka, dragon hongyi pripučiami, cosplay kantai kolekcija, triumph spitfire uk, gemmy pripučiami drakonas, mėlyna pripučiami drakonas.

Kulka Taškų:

1、Unikalus ir Įdomus: Kai jums dėvėti unikalus ir įdomus spitfire drakono kostiumas, jums bus mylimas vaikų ir pritraukti visų dėmesį, ne vaidmenų šalių ir Helovinas makiažas šalių.

2、aukščiausios Kokybės Medžiagomis: Mūsų kostiumai yra atsparus vandeniui poliesteris, kad yra stipri ir patvari, todėl, kad jums niekada nereikės nerimauti dėl bet ašaros arba skyles.Mes atidžiai patikrinti, kiekvienas produktas, prieš pristatymas į įsitikinkite, kad ji nepriekaištinga, todėl jūs galite gauti jį į viršų sąlyga.

3、Baterija: reikalingos 4 AA baterijos, kurios nėra įtrauktos.

4、Greitai Išpūsti: Gali būti pripūstos tik kelias sekundes.Laiko ir energijos taupymo be gauti jūsų kostiumas visi įsteigti tuo metu, didelė šalis.Jis turi savybę, baterijomis, ventiliatorius, kad bus padaryti jį susprogdinti per kelias sekundes ir likti tokiu būdu visą naktį.

5、Patogūs Drabužiai: pripučiami kostiumas nėra tiesiog juokinga ir unikalus, jis taip pat yra labai patogus, todėl jūs galite šaliai visą naktį!Smūgis-up kostiumas palieka jums daug krutinti vietos, todėl jums nereikia apriboti save su stora ir nepatogu, kostiumai ir tai vėdinamoje vietoje, todėl jums bus ne gauti prakaito dėl šokių.

Specifikacija:

Tinka suaugusiems aukštis: 150-195cm

Medžiaga: 190T vandeniui poliesterio audinio

Reikmenys: drabužiai + ventiliatorius

Pakavimo Sąrašas:

1*Gaisro kvėpavimo Drakonas Pripučiamas Kostiumas

Medžiaga Medžiaga
Modelio Numeris Helovinas Pripučiami drabužiai
pripučiamas kostiumas Pripučiami Drabužiai
modelis Animacinių filmų gyvūnų
Kilmės KN(Kilmės)
Proga HELOVINAS

Parašyti atsiliepimą

Helovinas Pripučiami Spitfire Drakono Kostiumas Cosplay Rekvizitai Suaugusiųjų Halloween Event Cosplay Rekvizitai

Helovinas Pripučiami Spitfire Drakono Kostiumas Cosplay Rekvizitai Suaugusiųjų Halloween Event Cosplay Rekvizitai

Susijusios