Nauja Išpardavimas! 11 Pažymi, 12 Colių Kalba Būgną Plieno Lotus Kalba Tuščias Dvasia Būgno Tuščio Būgno Handpan Priemonė Su Būgnų Muzikos Terapeutai

11 Pažymi, 12 Colių Kalba Būgną Plieno Lotus Kalba Tuščias Dvasia Būgno Tuščio Būgno Handpan Priemonė Su Būgnų Muzikos Terapeutai

Nauja prekė

€3.70

-14%

€4.31

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: mažas kalba būgnas, handpan muzika, handpan priemonė, meditacijos knygų paaugliams, retro stiliaus žiūrėti, būgno handpan, handpan, meditacijos knygų vaikams, pavogti kalba būgnas, vyrai žiūrėti.

Kulka Taškų:

1、Gėlių Stilius: 12-colių 11-pastaba plieno kalba būgnas turi platų garso ir gali žaisti su mallets arba su pirštais.

2、Plieno, titano Lydinių: būgno gali pagaminti gera, ethereal, Buda-pavyzdžiui, garso, kuris gali relives streso ir pareikšti poilsis prie savo gyvenimo.

3、Apsauginio Lako Apdaila: apsauginis lako apdaila apsaugo nuo smukdydama, scuffs ir įbrėžimų. 3 guminės kojelės izoliuoti būgno sonically už nevaržomą tonas.

4、Platus: būgnas yra taikoma įvairiose srityse, įskaitant muziką, mokslo, proto gydymo, joga, meditacijos ir pan.

5、Pakuotė: pakuotėje yra plieno būgnas, mallets, muzika, knygos anglų kalba, krepšys, pažymi, aplinkosaugos ¾enklelis, kirtikliai.

Savybės:

1. Gražus: būgno integruojamos šiuolaikinės technologijos, garso teorija ir inovatyviu dizainu padaryti, kad jūsų kambarys jaukus.

2. Rankų darbo: Rankinis reguliavimas, tiksli tonas.Naudojant unikalią kvadratinių kalba, garsas yra daugiau visiškai ir ethereal.

3. Stabili: Su silikono kojos padas, būgno gali būti atsarginiame kelyje atlikimo metu.Jis yra patvarus, dėvėti, atsparus smūgiams, neslidus, ir atsparus smūgiams.

4. Plonus dažų purkštuvu: būgną rankomis poliruoto ir turi smulkių dažų purškimo ir pirmos klasės tekstūros.

5. Plienas ir titano lydinys: plieno, titano lydinio yra corrision atsparus ir yra naudojami siekiant padaryti gerą visapusišką įranga.

6. Paviršinio vandens pagrindu aplinkai nekenksmingų dažų: jokios taršos,nusidėvėjimui atsparaus, ne nyksta, anti-rust, dilimui ir įbrėžimams atsparus

7. Lengva išmokti: Vidutinio dydžio (12 cm), vidutinio dydžio (12 cm), su muzika, knygos, hibiscus ir emalio.

8. Geras dizainas: Puikiai tinka jogos ir meditacijos padės jums atsipalaiduoti.

Specifikacija:

Vardas: 11-pažymi 12-colių Kalba Būgnas

Medžiaga: plieno, titano lydinio

Spalva: juoda/titano balta

Dydis: apie 18*30 cm/7.09*11.81 į

Bendras grynasis svoris: apie 2.72 kg

Storis: apie 1.92 mm/0.08 in

Pakavimo Sąrašas:

kalba būgno*1

nurodymai*1

būgnas kit*1

1 pora blauzdelės

1 rinkinys masto lipdukai

piršto dangtelis*4

Medžiaga
Kilmės KN(Kilmės)
Tonas Skaičius Kita
Modelio Numeris Amžinasis laikrodis
Skersmuo (cm) <20cm
Spalva
Svoris (kg) -

Parašyti atsiliepimą

11 Pažymi, 12 Colių Kalba Būgną Plieno Lotus Kalba Tuščias Dvasia Būgno Tuščio Būgno Handpan Priemonė Su Būgnų Muzikos Terapeutai

11 Pažymi, 12 Colių Kalba Būgną Plieno Lotus Kalba Tuščias Dvasia Būgno Tuščio Būgno Handpan Priemonė Su Būgnų Muzikos Terapeutai

Susijusios