Nauja Išpardavimas! Rudenį, Žiemą Moterys Kutas Džinsinio Striukė

Rudenį, Žiemą Moterys Kutas Džinsinio Striukė "Europa 2020" Harajuku draugu Vėjo Jean Striukė Prarasti ilgomis Rankovėmis Moteriška Kailis Streetwear Moteris

Nauja prekė

€14.54

-29%

€20.77

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: narvas striukė, colleg striukė, harajuku stilius, houndstooth striukė, kailio vyras, boho drabužių aus, leopoldas, švarkas pečių, žiemos moteris, moteris za.

Tipas: Būklė :100% visiškai Nauja Kiekis : 1pc * Paltai prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę.Ši medžiaga suteikia patogią jausmas, Aukštos Kokybės, Seksuali, Žavinga, Madinga, & Patogus Tai labai populiarus ir seksualus dizainas, mes manome, jums bus meilė jį labai daug!Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

Dydis

cm

Krūtinė

cm

Pečių

cm

Rankovės

cm

Ilgis

cm

S

92

37

66

54

M

96

38

67

55

L

100

39

69

56

XL

104

40

70

57

2XL

108

41

72

58 1 colis = 2,54 cm yra 2-4cm skirtumas pagal rankinis matavimas.Pristatymas: 1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų. 2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HK post EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus . 3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą. 4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės,Importo muitus,mokesčius ar kitas muitinės mokesčius.ATSILIEPIMUS, Jei turite kokių nors problemų su sandorio rezultatą ar produktą, nereikia reaguoti su neigiamų atsiliepimų, prieš susisiekite su mumis.Mes labai didžiuojamės, kad mūsų santykiai su klientais ir mūsų atsiliepimų, reitingų ir stengiasi išspręsti problemas.Mes siūlome pirkėją, kreipkitės į mus el. Paštu, kad gali būti ankstesnio pokalbio, jei pirkėjas turi klausimą apie prekę, todėl mes galime žinoti, kas daroma konkrečiai ir ją išspręsti greitai.

tinkamas sezonas Žiemą, Pavasarį,Rudenį
Amžius Amžius 18-35 Metų
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Striukės
Prekės Pavadinimas Matteobenni
Lytis MOTERIS
Apdaila Plisuotos
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Medžiaga Medvilnės
Elemento Tipas Viršutinių Drabužių Siuvimas & Paltai
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Storis STANDARTAS
Tipas Laisvas
Sezonas Pavasario/Rudens
Modelio Tipas Kratinys
Stilius Atsitiktinis
Modelio Numeris beyonce 815A
Kilmės KN(Kilmės)
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Su gobtuvu No
Rankovės Stilius Varpo Rankovės
Drabužių Ilgis Reguliariai
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį

Parašyti atsiliepimą

Rudenį, Žiemą Moterys Kutas Džinsinio Striukė

Rudenį, Žiemą Moterys Kutas Džinsinio Striukė "Europa 2020" Harajuku draugu Vėjo Jean Striukė Prarasti ilgomis Rankovėmis Moteriška Kailis Streetwear Moteris

Susijusios