Nauja Išpardavimas! Hi-Tie vyriški Šilko Kaklaraištis 2019 Naujas Paisley Gėlių Ryšius Vyrų Rožinė Mėlyna Klasikinis Vestuvinis Kostiumas, Kaklaraištis, Kišenėje Kvadratinių Rinkinys Kaklaraiščiai SN-3064

Hi-Tie vyriški Šilko Kaklaraištis 2019 Naujas Paisley Gėlių Ryšius Vyrų Rožinė Mėlyna Klasikinis Vestuvinis Kostiumas, Kaklaraištis, Kišenėje Kvadratinių Rinkinys Kaklaraiščiai SN-3064

Nauja prekė

€5.19

-20%

€6.49

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: vyrai šilko kaklaraištis, mėlynos spalvos kaklaraištis, jaunikis smokingas, šilko kaklaraištis, Lygiosios, mėlyna royal kostiumas, vyrai plaukti į viršų, vyras rožinis kostiumas, ms nefivaldži, rožinė smokingas.

Hi-Tie vyriški Šilko Kaklaraištis 2019 Naujas Paisley Gėlių Ryšius Vyrų Rožinė Mėlyna Klasikinis Vestuvinis Kostiumas, Kaklaraištis, Kišenėje Kvadratinių Rinkinys Kaklaraiščiai SN-3064

PASTABA: Būklė: visiškai Naujas Su Žymės

Gamintojas:Hi-Lygiosios

Medžiaga: 100% žakardiniai audiniai iš Šilko

Dydis: 59.06"(150cm) ilgio ir 3.35"(8,5 cm) Pločio

Būklė: Dienos šviesos lempos (Imtis medžiagos objektu)

Pakavimas: Apsauginės ir Paprastos Pakavimo

Dizaineris: Italų

Kilmė: ShengZhou.Kinija

Hi-Kaklaraištis yra pagal idėja-"glaustas, ramus, gilus".Mes siekiama pasirinkite medžiagos yra griežtai ir dirba puikiai, kad jums jaustis tarptautinio prekės ženklo jausmas, kokybės, ir rasti tinkamą pusiausvyrą tarp kainos ir kokybės.Mes jau siekia tapti sąnaudų ir naudos dizaino, prekės ženklo, turintys puikios kokybės, kuklus kaina visą laiką.

Hi-Kaklaraištis bendrovės būstinės yra įsikūręs Pekinas, dizaino katedra, yra įsikūręs Italijoje.Kaklaraištis yra Kinijos garsaus prekės ženklo produktas, kuris turi realų šilko kaklaraištis, poliesterinis kaklaraištis, šilkinė vilna mišinys kaklaraištis, nanometrų kaklaraištį ir pan.ir kitus ryšius įvairiose audinys ir stilius.Pateikti pasirenkant daugiau erdvės piliečiams, kurie vaikytis mados ir unikalus.Pirkimo skelbimą Chromatines aberacijas, Nes Audinys, pjovimo įvairių pozicijų.rankogalių nuorodos modelis gali skirtis nuo daikto aprašymas www.parkavimodavikliai.lt, bet jie vis dar rungtynėse.jei jūs proto, nereikia pirkti!

Problema aberacijas: siekiant parodyti poveikį prekes mūsų prekės yra visi šaudyti pagal fotografijos korifėjų, kurie žemesnio lygio aberacijos į mažiausią vertę.Tačiau dėl rezoliucijos santykį, skirtingų displayers skirtis, buvimas minutę aberacijos yra neišvengiamas.Nė vienas on-line pardavėjas gali išspręsti šią problemą.Jei jūs esate ypač apie aberacijas, prašome būkite atsargūs, kai priimant sprendimą pirkti prekes, arba susisiekti su mūsų klientų serverio!Mokėjimo sąlyginio DEPONAVIMO yra vienintelis būdas, kuriuo galime gauti mokėjimo.Galite mokėti per

1. Jūsų pinigai bus laikomi platforma, kol jūs patvirtinate prekių gavimo, ir tik po to pinigai bus išleisti į pardavėją.Jūs esate apsaugotas 100% saugus!!

2. Mes išsiųsti savo daiktus pagal SĄLYGINIO Mokėjimo Adresą, Prašome įsitikinkite, kad jūsų SĄLYGINIO Mokėjimo Adresas yra teisingas.Adresas, Tel Skaičius bus laukiami pristatymas.Mes neturime jokios atsakomybės už neteisingą adresą!!

3. Mokesčių muitų, pirkėjas turėtų mokėti patys!!Pristatymas 1. Mes laivas visame pasaulyje.Neapima Pristatymas į Italiją...Mes paprastai laivas per 1-2 darbo dienas gauti išvalytas mokėjimą.(išskyrus švenčių dienomis), "1-2 dienos" - tai atiduoti laiku ne atvykimo laiką, prašome suprastų.Iki mokėjimo, įsitikinkite, ar jūsų mokėjimo pristatymo adresas yra teisingas.Paprastai mes laivas, kaip galima greičiau, bet mes negalime pažadėti, kad konkrečią datą, jums galėtų gauti, nes skiriasi greičio ir politikos vietinius papročius ( nuo siuntos yra iš trečiųjų šalių) .

2. Kaip mes visi žinome, kad Tarptautinės laivybos reikalauja daugiau sudėtingas procedūras, pavyzdžiui, abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan., ji turbūt reikės ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.Daug Dėkingi už jūsų supratimą apie tai nekontroliuojamų medžiagų.Griežtai muitinės plotas :Italija, Vokietija, Austrija, Kanada, Brazilija, Argentina, Rusija......Nereikia pirkti jeigu tu negali priimti laikotarpį žemiau.

3. Už Operatyvus pristatymas(express shipping), EMS yra numatytoji pristatymo būdą.Jei norite naudoti " FedEx arba DHL, jums reikia susisiekite su manimi, norėdami patikrinti, ar jūsų adresas yra atokioje vietovėje, ar ne, ir patikrinti, ar Tūrio masė yra sunkesnė, nei jo tikrasis svoris, nes atokioje vietovėje adresą arba Tūrio masė yra sunkesnė, jūs turite mokėti papildomus mokesčius..Jei norite, tarptautinių kurjerių, prašome susisiekti su mumis.Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už bet kokį užsakymą ar atidėti mokesčių.Priežastis yra, nes tranzito laikas labai priklauso ir teikia Pašto Paslaugų (išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas) Grąžinimo Politika, Mes darome viską, kad paslauga mūsų klientams geriausia, kad mes galime!!

1. Mes priimame prekės grąžina, dėl kokių nors priežasčių (tokių kaip jums tai nepatinka, jis nėra jūsų tikimasi), Tačiau pirkėjas bus atsakingas už grąžinimo, laivybos mokestis, ir daiktas turi neturi pažeisti ar modifikuoti, grąžinti visą paketą su žymas kartu.kaip mes nenorime, kad nesutinka su pirkėjo.

Ryšiai Tipas Kaklo Kaklaraištis
Stilius Mados
Areštas Hanky Rankogalių Segtukai
spalva Violetinė
Nemokamas Pristatymas Taip
Modelio Numeris SN-3064
Pagaminimo šalis Kinija
modelis Spausdinti Necktie
Medžiaga ŠILKO
Lytis VYRAI
Modelio Tipas Spausdinti
Dydis 59.06''(150cm) in length and 3.35''(8.5cm) in Width
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas Hi-Lygiosios
Elemento Tipas Ryšiai

Parašyti atsiliepimą

Hi-Tie vyriški Šilko Kaklaraištis 2019 Naujas Paisley Gėlių Ryšius Vyrų Rožinė Mėlyna Klasikinis Vestuvinis Kostiumas, Kaklaraištis, Kišenėje Kvadratinių Rinkinys Kaklaraiščiai SN-3064

Hi-Tie vyriški Šilko Kaklaraištis 2019 Naujas Paisley Gėlių Ryšius Vyrų Rožinė Mėlyna Klasikinis Vestuvinis Kostiumas, Kaklaraištis, Kišenėje Kvadratinių Rinkinys Kaklaraiščiai SN-3064

Susijusios