Nauja Išpardavimas! Viena Nauja Pora (2 vienetai) M0nit0r Audi0 TBX025 V2 25mm Gold Dome Tweeters

Viena Nauja Pora (2 vienetai) M0nit0r Audi0 TBX025 V2 25mm Gold Dome Tweeters

Nauja prekė

€41.98

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: hifidiy, polk audio garsiakalbių, hivi, garsiakalbis, aukštų dažnių garsiakalbių vifa, 25mm aukštų dažnių garsiakalbių bmw, ragų tweeter, kupolo aukštų dažnių garsiakalbių, tannoy, fuji xerox docucentre.

Viena Nauja Pora (2 vienetai), Monitorius, Garso TBX025 V2 25mm Gold Dome Tweeters

Techniniai duomenys:

Skersmuo 81mm

Įstrižainė varžtas 55mm

Atidarymo 45mm

Paketą, Įskaitant:

Garsiakalbis x 2vnt

Aukštų dažnių garsiakalbių

Gold dome tweeter yra suformuota iš keraminių dengtos aliuminio/magnio lydinio, aukso eloksuotas konkrečiai storis idealios standumo ir slopinimo charakteristikas.Savo naują aplinką ir aplink geometrija buvo sukurta naudojant pažangias modeliavimo įrankiai, siekiant suteikti optimalią kokybę tikslūs garso atkūrimo.APRAŠYMAS

Naujas dizainas juda pirmieji ordino žlugimo, kad už 35kHz, gaminti linijinis reagavimo būdas, nei girdėti, kuri atitinka plačios dažnių juostos plotį galima iš HD, muzikos ir kino garso formatus.

Aukso kupolas yra plonesni, lengvesni, kietesnės ir todėl efektyviau, nei olas, pagaminti iš kitų medžiagų, kurios yra linkę iškraipyti garso juostos.

Specifikacijas 1 x 25mm (1") gold dome C-CAM tweeter

Monitor Audio i-Denio

Laivybos Politikos prekės yra vežamos iš kinijos.Mes atsiųsime sklypo iki singapūro Paštu, Oro Paštu, Oro Paštu,pristatymo į daugelyje šalių imsis 2-6 savaičių, jei nėra jokių problemų, kai pro muitinės.Taip pat mums galite siųsti prekes iš Kinijos express arba Kinijos EMS arba DHL ar FedEx arba UPS, bus atvyko sklypą 7-15 darbo dienų.laivybos išlaidos, prašome susisiekti su mumis.

Mokėjimo

* Tik yra priimami kaip mokėjimo.

* Turi laivą prie patvirtino, adresas, kitu atveju mokėjimo suma bus grąžinta, ir aš jus įspėti, kad panaikinimo.

* Skubus Mokėjimas yra būtinas.

Sąlygos

* Grąžina yra priimama tik tuo atveju, jei pakuotė nebuvo atidaryta arba pažeista ir prekė yra grąžinama iki 14 dienų arba pristatymas.

* Pirkėjas sumoka grąžinimas prekių.

Atsiliepimai

Mano gebėjimas sėkmingai yra iki siūlo geriausią klientų aptarnavimo, galima ir uždirbti viršų atsiliepimus ir įvertinimus žvaigždutėmis.Prašome kreiptis į mane su problema, prieš paliekant atsiliepimus ir aš darysiu viską, kas įmanoma, siekiant užtikrinti optimalius rezultatus.

Elemento Tipas Garsiakalbis Vienetas
Prekės Pavadinimas LTHKP
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris --
Pakuotė No

Parašyti atsiliepimą

Viena Nauja Pora (2 vienetai) M0nit0r Audi0 TBX025 V2 25mm Gold Dome Tweeters

Viena Nauja Pora (2 vienetai) M0nit0r Audi0 TBX025 V2 25mm Gold Dome Tweeters

Susijusios