Nauja Išpardavimas! 100vnt 5 18 36 Colių Jokių Raukšlių Bobo Aišku, Balionai Skaidrūs PVC Balionas Gimtadienio Apdailos Helio Pripučiami Kamuoliai

100vnt 5 18 36 Colių Jokių Raukšlių Bobo Aišku, Balionai Skaidrūs PVC Balionas Gimtadienio Apdailos Helio Pripučiami Kamuoliai

Nauja prekė

€6.65

-50%

€13.30

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: balionas kaklaraištis įrankis, 115 pjūklą, aukso pripučiami kamuoliai, 18 gimtadienio dekoracijas, mėlyna, bobo balionas 10 colių, vr suaugusiems, kamuolys bobo, išpūsti burbulą palapinė, kamuoliukus bobo 36, baloons 100 vnt.

[Produkto Kiekis ]: 50pcs arba 100vnt

[produkto specifikacijos]

5 colių : dydis iki pripučiamos, skersmuo 8cm, rekomenduojame pripučiamos jį į 15cm

10 colių : dydis iki pripučiamos, skersmuo 11cm, rekomenduojame pripučiamos jį į 20cm

12 colių : dydis iki pripučiamos, skersmuo 12cm, rekomenduojame pripučiamos jį į 25cm

18 colių : dydis iki pripučiamos, skersmuo 18cm, rekomenduojame pripučiamos jį į ne didesnis kaip 36 cm

20 colių : dydis iki pripučiamos, skersmuo 20cm, rekomenduojame pripučiamos jį į 41cm

24 colių : dydis iki pripučiamos, skersmuo 24cm, rekomenduojame pripučiamos jį į 48cm

36 colių: dydį, prieš pripučiamos, kurių skersmuo yra ne didesnis kaip 36 cm, rekomenduojame pripučiamos jį į 70-75cm

Pastaba: kai gaunate balionas, ji yra labai maži, prašome traukti krašto balionas tolygiai prieš pripučiamos oro baliono.naudoti pripučiamos balionai įrankiai, tokie kaip balionas pripūtimo arba siurblys, lėtai pripučiamos, jei ji yra plokščia, nuolat pripučiamos, iki baliono ateina į būti apvalus, tai pvc balionas yra elastinga, pagaliau ji bus paversti į normalų 18 colių apvalus balionas, prašome nesijaudinkite.

Žingsnis naudokite kamuolys

1. paruošti balioną.žiupsnelis krašto balionas

2.traukti balionas horizontaliai ir du kartus, priešinga kryptimi, ištraukite balioną vertikaliai ir pradėti vėl, kol kas edge yra padaryta.

3. naudoti helio butelį ar siurbliai išpūsti per oro uosto.

4. ne infliacija uosto, pradėti 2cm nuo debesėlio ir paversti jį žemyn, pasukite oro uosto į mazgas užbaigti.

Elastingumas šis balionas yra labai geras, prašome nedvejodami išpūsti jį.Prašome laikyti infating, kol paviršius yra lygus, kaip mūsų nuotrauką, ne bet krantinės sraigės.Jei yra raukšlių, tai reiškia, kad jūs neturite pakankamai pripūstos oro, jums reikia eiti į infalting.

# Jūsų užsakymas bus paprastai būti išduotas per 1-3 darbo dienas (išskyrus švenčių ir poilsio dienas).

# "www.parkavimodavikliai.lt Saver Shipping" arba "www.parkavimodavikliai.lt Standartinis Pristatymas" yra stabilesnė, saugesnė ir greitesnė.

# Kadangi mes turime bendradarbiavimo komercinių transporto bendrovės, tokios, kaip DHL, mes suteiksime didelė nuolaida transportavimo išlaidos, kurios gali būti pasiektas per 3-7 dienas."FedEx", UPS ir kt!

# Galime koreguoti kainą jūsų didelis, kad, todėl prašome kreiptis į mus tiesiogiai!

# Gražių nuotraukų atsiliepimus ir teigiamų komentarų, mes jums dovana kitą užsakymą,

# Labai graži nuotrauka atsiliepimus ir socialinės dalijimosi (Fackbook, Instagram, vk ir kt.) galite gauti dovanų tiesiogiai. (Jūs turite išsiųsti nuorodą į mus pirmą kartą, mes sekite nuorodą duomenis.Daugiau lankytojų, mes suteikiame daugiau apdovanojimai mes turime.)

(1) Jei gavėjas nėra prekės bus paprastai būti įdėtas į pašto dėžutę;

(2) Jei dydis prekės yra didelis ir negali būti įdėtas į pašto dėžutę, kurjeris įdėti skelbimą, pranešimas į themailbox.

(3) Jei pakuotės negali būti pristatytas, tai gali būti laikoma vietos pašto 15 dienų.Jei ne vienas gavo daugiau kaip 15 dienų, Sinotrans vidaus klientų aptarnavimo skyrius bus pasirinkti sunaikinti prekes pagal pardavėjo nurodymus, teikdamas prekes.

(4) Jei produktas jums gauti sugadintas ar stilius yra negerai, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirmiausia, prašome susisiekti su mumis, mes spręsti ir rasti geriausią sprendimą, jūsų pasitenkinimas yra, kad mes galime padaryti geriau.

Skaičius, Vnt 50PCS 100vnt
Modelio Numeris BB-11
Klasifikacija Ballon
Dydis
Medžiaga PVC
Forma, Stilius Ovalo formos
1 Krikštynos & Krikštas,Gimtadienio,Vestuvių,Vaikų diena.
Prekės Pavadinimas BOOMCOOL
Proga Motinos Diena
Kilmės KN(Kilmės)
2 boob balionas

Parašyti atsiliepimą

100vnt 5 18 36 Colių Jokių Raukšlių Bobo Aišku, Balionai Skaidrūs PVC Balionas Gimtadienio Apdailos Helio Pripučiami Kamuoliai

100vnt 5 18 36 Colių Jokių Raukšlių Bobo Aišku, Balionai Skaidrūs PVC Balionas Gimtadienio Apdailos Helio Pripučiami Kamuoliai

Susijusios