Nauja Išpardavimas! Hotone Horizontai kompiuterio procesoriaus Analoginių Opto LA2A Stiliaus Optinis Kompresorius, Gitara, Bosinė gitara Poveikį Pedalo SCS-1

Hotone Horizontai kompiuterio procesoriaus Analoginių Opto LA2A Stiliaus Optinis Kompresorius, Gitara, Bosinė gitara Poveikį Pedalo SCS-1

Nauja prekė

€21.81

-47%

€41.16

Yra sandėlyje

999 Prekės

Pageidavimai

Žymos: bosinė gitara pickguard, bass electr, 4 styginiai, gitara nux, poveikis gitara, 220v oro kompresorius, , efektu procesorius, gitaros pedalas, pedalai rowin, valdybos pedalas.

"Skyline" Serijos kompiuterio procesoriaus optinis kompresorius turi sklandžiai suspaustas tonas, ir saugo jūsų originalaus signalo švarus.

Į Hotone "Skyline" Serijos kompiuterio procesoriaus stompbox yra toks mažas ir lengvas, kad jį gali tiesiog gyventi gitaros dėklą ar maišelį, tačiau vis dar teikia premium poveikį.

"Skyline" Serijos kompiuterio procesoriaus Optinis Kompresorius Pedalas yra įkvėptas legendinio Urei LA2A linijiniai kompresorius, ir grandinė buvo optimizuotas charakteristikos elektrinės gitaros tonas.Šio kompiuterio procesoriaus siūlo puikias eksploatacines visų rūšių žaidimo stilius.Suspaustas tonas yra apvalios, lygios, pilnas muzikalumas, ir puikiai išlaiko originalų gitaros garsą.Nukentėjo UŽDEGIMO mygtuką pridėti kai didelis pabaigos.Kompaktiškas, lengvai naudojamas projektavimo ypatumai metalo footswitch ir analoginis stiliaus parametras rankenėlę, todėl jūs galite tikrai įgnybti savo toną.Jos ryškus LED, kompiuterio procesoriaus švies ryškiai ant live etapas.

Į miniatiūriniai dydžio kompiuterio procesoriaus daro puikus priedas prie bet kokio esamo pedalboard, kur vietos ir svorio yra ne premium, o tiesa apeiti dizainas leidžia jums sukurti šviesiausių, labiausiai kompaktiškas pedalboard įsivaizduoti, naudojant keletą "Skyline" Serijos stompboxes.

Neleisk, kad jo nedidelis dydis kvailas tu, Hotone kompiuterio procesoriaus yra pastatytas paskutinis tvirtą korpusą ir metalo juosta sugeria labiausiai emocinės stomps, kad jūsų aistra išlaisvina. Maitinimo šaltinis 9VDC neprivaloma.

Savybės:

Tiesa Apeiti Footswitch

Optinis kompresorius suteikia sklandų suspaustas tonas

Tonas ir Garsumas parametras kontroliuoja formavimo tonas

Push-stiliaus UŽDEGIMO mygtukas prideda aukštos klasės

Pagrindinis šviesos rankenėlė reguliuoja bendrą suspaudimo lygis

Cinko Lydinys Išorinis Dangtis

9v maitinimo reikalaujama (nepridedami)

Atkreipkite dėmesį,: Jūs negalite naudoti bateriją, su šiuo pedalas

Pakuotės Inlcuded: 1 x Pedalo 1 x Vartotojo Vadovas

Modelio Numeris SCS-1
Prekės Pavadinimas SONICAKE
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Hotone Horizontai kompiuterio procesoriaus Analoginių Opto LA2A Stiliaus Optinis Kompresorius, Gitara, Bosinė gitara Poveikį Pedalo SCS-1

Hotone Horizontai kompiuterio procesoriaus Analoginių Opto LA2A Stiliaus Optinis Kompresorius, Gitara, Bosinė gitara Poveikį Pedalo SCS-1

Susijusios